Vladis
24 лютого 2025, 19:22
Є крипта, хочу витратити її у нас, але не знаю, що можна купити тут за неї. Хотів би готівку хоча б отримати чи товари якісь сплатити. Хто підкаже, чи так працює у нас?
0 / 0
24 лютого 2025, 19:22
Є крипта, хочу витратити її у нас, але не знаю, що можна купити тут за неї. Хотів би готівку хоча б отримати чи товари якісь сплатити. Хто підкаже, чи так працює у нас?
24 лютого 2025, 19:47
Реально, але є нюанси. Я недавно вирішив витратити частину крипти, бо накопичилося. Є сервіс 4youExchange, на ньому знайшов купу ідей — можна продати біткоїни за готівку, яку кур’єр привезе додому, або знайти партнерів, де приймають крипту для товарів, наприклад, техніки чи послуг. Я вибрав готівку, і за день отримав гривні. Сайт простий, а чат допоміг знайти магазин, де можна купити ноут за крипту. Спробуй ось тут почитати https://4you.exchange/shcho-mozhna-kupyty-za-kryptovaliutu-v-ukraini/ Є там маса варіантів!
24 лютого 2025, 20:22
Прикольно. Думаю, що хоч у такий спосіб, але классно, що є можливість купувати за крипту. Сподіваюся, що у майбутньому буде з цим ще простіше.
Ви можете обрати, якою мовою читати наш сайт – українською або російською.
Українські назви зарубіжних фільмів часто відрізняються від російських, але досі деякі українські кінотеатри беруть назви з російських сайтів, замість того, щоб перекладати з української. Наприклад, «Атомна блондинка» в Росії називався «Вибухова блондинка», «Махач вчителів» – «Битва преподів», «Саллі» – «Чудо на Гудзоні», «Аудитор» – «Розплата» і т. д. Щоб такої плутанини не було у нас, ми зробили окремі локалізовані версії для українських і для російських глядачів.