Vladis
7 лютого 2025, 16:45
Хочу налаштувати VPS як резервне сховище для своїх файлів. Але не знаю, який об’єм диска вибрати і чи можна зробити автоматичне бекапування. Хтось робив таке?
0 / 0
7 лютого 2025, 16:45
Хочу налаштувати VPS як резервне сховище для своїх файлів. Але не знаю, який об’єм диска вибрати і чи можна зробити автоматичне бекапування. Хтось робив таке?
7 лютого 2025, 16:54
Якщо треба місце для бекапів, бери сервер із NVMe-дисками – швидше і надійніше. Я так зробив на uaVPS https://uavps.net/ua/vps Вибрав VPS-NVMe-8 за $20 на місяць (3 ядра, 8 ГБ RAM, 80 ГБ NVMe). У них ще є FTP-резервне копіювання безкоштовно, це реально зручно. Налаштував rsync, і всі файли автоматично зберігаються. Раджу такий варіант.
7 лютого 2025, 17:00
Дуже корисно! Не знав, що є безкоштовне резервне копіювання. Треба буде протестувати.
Ви можете обрати, якою мовою читати наш сайт – українською або російською.
Українські назви зарубіжних фільмів часто відрізняються від російських, але досі деякі українські кінотеатри беруть назви з російських сайтів, замість того, щоб перекладати з української. Наприклад, «Атомна блондинка» в Росії називався «Вибухова блондинка», «Махач вчителів» – «Битва преподів», «Саллі» – «Чудо на Гудзоні», «Аудитор» – «Розплата» і т. д. Щоб такої плутанини не було у нас, ми зробили окремі локалізовані версії для українських і для російських глядачів.