Форум

Тема: Де можна купити різні види насіння?

Форум > Загальне > Розмови про кіно

Mark159

7 листопада 2024, 18:08

Друзі, порадьте інтернет-магазин, де можна купити різні види насіння. Цікавлять, в першу чергу, овочеві культури. Переглядаю багато сайтів, але хочеться обрати магазин з гарними відгуками та широким асортиментом.

0 / 0 
ceved

7 листопада 2024, 20:11

Можу порадити звернутися в Інтернет магазин насіння Cultiva це мій постійний вибір для насіння овочів. У них дійсно широкий асортимент: можна знайти все, що потрібно для городу. Замовляв і звичайне насіння, і добрива – якість завжди на високому рівні. Плюс у них дуже доброзичлива підтримка: допоможуть підібрати потрібні культури під конкретні умови. Однозначно вартий уваги інтернет-магазин, де завжди можна знайти щось новеньке для посівів.

0 / 0 
mega12

22 лютого 2025, 14:47

А семена конопли продают онлайн? Может кто в курсе?

0 / 0 
lossXX

22 лютого 2025, 18:22

Мне посоветовали интернет-магазин Rastaman Seeds https://rastaman-seeds.com.ua/ уже заказал там семена конопли, хочу попробовать вырастить пару кустов для собственных нужд. Выбрал семена для улицы, в магазине удобный каталог, где все разделено по рубрикам. Есть подробное описание сортов. Понравилось, что сразу можно приобрести удобрение для выращивание конопли, что я и сделал.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...