Форум

Тема: Секс игрушки

Форум > Загальне > Розмови про кіно

Osip

3 серпня 2022, 09:40

Знаю, что многие самостоятельно ходят в секс-шопы чтобы "пощупать" все перед покупкой и посмотреть. Я же наверное стеснительный для этого и предпочту купить игрушки для секса через интернет. Тем более доставка из них полностью анонимная. На упаковке нет никаких обозначений, что там лежит внутри. По крайне мере сексшоп Eromagnat доставляет мне именно так все товары.
0 / 0 
jiltaforta

21 січня 2025, 19:33

Що можете сказати за вібратори з підігрівом?

0 / 0 
focojeg579

21 січня 2025, 19:36

Довгий час я шукала ідеальний інтимний гаджет, який би поєднував сучасні технології та комфорт. І нарешті знайшла його – вібратор із підігрівом https://talla.ua/ua/verevka-dlja-shibari/ із сексшопу Talla. Це справжнє відкриття для мене! Завдяки функції підігріву відчуття стали значно приємнішими, а сам процес – максимально комфортним. Температура підігріву точно регулюється, що дає можливість створити саме ті умови, які ідеально підходять для вас. Окремо хочу відзначити якість товару, який я замовила в Talla. Матеріали приємні на дотик і безпечні для шкіри, а функціонал вібратора дозволяє експериментувати з різними режимами. Доставка була дуже швидкою, а конфіденційна упаковка зняла будь-які переживання щодо приватності. Якщо ви хочете додати у своє життя нових емоцій і приємних моментів, вібратор із підігрівом – це саме те, що потрібно. Не відкладайте – заходьте на сайт Talla і знайдіть свою ідеальну модель!

0 / 0 
Mara

11 квітня 2025, 13:25

Замовляла в сексшопі "Перчинка" https://maps.app.goo.gl/NcuDuW9J7WnryEPh7 вперше й була приємно здивована — усе швидко, конфіденційно та якісно. Взяла вібратор для пар і набір ароматичних масажних олій — усе дуже класне, допомогло внести нові емоції в інтимне життя з чоловіком. Асортимент великий, є з чого вибрати навіть тим, хто новачок у таких покупках. Упаковка нейтральна, доставили швидко, без жодних натяків на вміст. Рекомендую всім, хто хоче трохи урізноманітнити будні й отримати нові враження.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...