Роджер ОлбороRoger Alborough

Роджер Олборо / Roger Alborough
Народився 19 лютого 1953
Зріст: 180 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Washington(міні–серіал) (2020) ... General Braddock
Патрік Мелроуз (2018) ... Funeral Director
America's War on Drugs (2017) ... Klaus Barbie
Tina and Bobby (2017) ... Rev. Michael Stone
Blue Borsalino (2015) ... Frank Delaware
Brothers of War (2015) ... Frank Willis
Lucan (2013) ... Whitehouse
Ледарки (2013) ... Interviewer
Я, Ганна (2012) ... Security Guard
The Queen (2009) ... Bill Heseltine

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...