Фільмографія Роджер Олборо

Фільмографія: Актор
Washington(міні–серіал) (2020)
General Braddock
Патрік Мелроуз (2018)
Patrick Melrose
Funeral Director
America's War on Drugs (2017)
Klaus Barbie
Tina and Bobby (2017)
Rev. Michael Stone
Blue Borsalino (2015)
Frank Delaware
Brothers of War (2015)
Frank Willis
Lucan (2013)
Whitehouse
Ледарки (2013)
Drifters
Interviewer
Я, Ганна (2012)
I, Anna
Security Guard
The Queen (2009)
Bill Heseltine
Розмарі і Тайм (2003)
Rosemary & Thyme
Sam Trent
The Debt (2003)
CS Baxter
Цитадель (2001)
Shaka Zulu: The Citadel
Hawkins
Суддя Джон Дід (2001)
Judge John Deed
Det. Supt. Craddock
Лікарі (2000)
Doctors
Christopher Moulding
Мій герой (2000)
My Hero
Patient Requesting Magazine
Джулі і кадилаки (1999)
Julie and the Cadillacs
Joe Tex
Оксамитова золота жила (1998)
Velvet Goldmine
Middle Age Man
Невідповідна робота для жінки (1997)
An Unsuitable Job for a Woman
Barman, немає в титрах
Випробування і відплата (1997)
Trial & Retribution
Sgt. Morris
Безмовний свідок (1996)
Silent Witness
DI Stroud
Ловці злодіїв (1995)
Thief Takers
Officer Green
Пиріг у небі (1994)
Pie in the Sky
Plainclothes 1
Unnatural Causes (1993)
Superintendent Maitland
Мерлін з кришталевої печери (1991)
Merlin of the Crystal Cave
Uther
Пуаро (1989)
Poirot
Chief Constable Weston
Катастрофа (1986)
Casualty
DS Cod
Містер Пай (1986)
Mr Pye
Sergeant
Вечірній театр (1985)
Theatre Night
Жителі Іст-Енду (1985)
EastEnders
Malcolm Kittle
Суто англійське вбивство (1984)
The Bill
Ch. Supt. Draper