Новини, в яких згадується Сем Вітвер

14 квітня 2020,  20:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові до прощання з улюбленими героями? Стримінговий сервіс Disney+ представив фінальний трейлер свого хітового мультсеріалу «Зоряні війни: Війни клонів», який нагадує, що до його завершення залишилося всього 4 серії.

Читати далі...
14 лютого 2020,  20:18 | Новини серіалів

Стрімінговий сервіс Disney+ вирішив порадувати нас новим трейлером фінального сезону свого науково-фантастичного мультсеріалу «Зоряні війни: Війни клонів», який розкриває нові деталі і знайомить з новими героями.

Читати далі...
25 січня 2020,  18:44 | Новини серіалів

Ми нарешті знаємо дату прем'єри фінального сезону науково-фантастичного мультсеріалу «Зоряні війни: Війни клонів»! Згідно з новим трейлером, вона відбудеться вже за місяць, 21 лютого.

Події мультсеріалу від Джорджа Лукаса відбуваються між фільмами «Зоряні війни: Епізод 2 – Атака клонів» та «Зоряні війни: Епізод 3 – Помста Ситхів». У ньому легендарні джедаї Обі-Ван Кенобі (Джеймс Арнольд Тейлор), Енакін Скайвокер (Метт Лантер), Йода (Том Кейн), Мейс Вінду (Терренс «Т.К.» Карсон) та учениця Енакіна Асока Тано (Ешлі Екштейн) відважно воюють зі злою Конфедерацією. Трейлер розкриває, що головним лиходієм фінального сезону буде підступний Дарт Мол (Сем Вітвер), який хоче знищити всіх джедаїв, і на нас чекає епічний поєдинок з ним і Асокою, яка має його зупинити.

В останній раз Дарта Мола ми бачили на великому екрані у фіналі спін-оффу «Соло: Зоряні війни. Історія», який вийшов у 2018 році. А головним лиходієм фільму «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» став імператор Палпатін.

17 травня 2019,  20:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лексу Лютору вдалося розсердити Супергьорл на кадрах 22 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу «Супергьорл», заснованого на коміксах DC.

Читати далі...
29 квітня 2019,  17:39 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергьорл б'ється відразу з чотирма Євами в промо-ролику 20 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу «Супергьорл».

Кара (Меліса Бенойст) і Лєна (Кеті МакГрат) відправляються до Каснії, щоб спіймати Лекса Лютора (Джон Крайер). Єва (Андреа Брукс) влаштовує для них пастку, яка може розкрити, що Кара є Супергьорл. Тим часом Алекс (Кайлер Лі) отримує довгоочікуваний телефонний дзвінок, Джеймс (Мехкад Брукс) тренується використовувати свої сили, а Бен Локвуд (Сем Вітвер) створює небезпечну ситуацію всередині DEO.

Серія «Will The Real Miss Tessmacher Please Stand Up?» («Чи може справжня міс Тешмахер будь ласка встати?») прибуде 6 травня за українським часом.

22 квітня 2019,  20:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов промо-ролик 19 серії 4 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл», яку зняв актор Девід Гервуд, виконавець ролі Дж'онна Дж'онзза.

Мрійниця (Ніколь Мейнс) стає захисницею Нешнл-Сіті, поки Кара (Мелісса Бенойст) працює над тим, щоб очистити ім'я Супергьорл, і стикається в поєдинку з Беном Локвудом (Сем Вітвер). Джеймс (Мехкад Брукс) вирішує піти на крайні заходи, щоб подолати свій посттравматичний стрес.

Серія «American Dreamer» («Американська Мрійниця») прибуде на екрани 29 квітня за українським часом.

2 квітня 2019,  20:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергьорл стикається з наслідками нападу свого двійника на Білий дім у 18 серії 4 сезону свого сольного серіалу «Супергьорл».

У попередніх серіях Лекс Лютор (Джон Крайєр) випустив на свободу свою секретну зброю, Червону дочку, клона Супергьорл (Мелісса Бенойст), яка напала на Білий дім і скомпрометувала супергероїню в очах громадськості. Тому в 18 серії Алекс (Кайлер Лі) намагається довести полковнику Гейлі (Ейпріл Паркер), що Супергьорл не винна в цьому нападі, а Бен Локвуд (Сем Вітвер) готує новий удар по супергероїні та її репутації, погрожуючи Брейні (Джессі Рат).

Серія отримала промовисту назву «Crime And Punishment» («Злочин і кара»), натхненну романом Федора Достоєвського. Її прем'єра відбудеться 22 квітня за українським часом.

4 березня 2019,  10:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибульці виходять на марш проти утиску їхніх прав, і в Нешнл-Сіті назріває громадянська війна в 14 серії 4 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл».

Бен Локвуд (Сем Вітвер) продовжує штовхати вперед свій рух проти іншопланетян, чим посилює бажання Еліти полювати на нього та його поплічників. Супергьорл (Мелісса Бенойст) переймається безпекою американців — людей та прибульців. Коли Локвуд організовує мітинг, іншопланетяни вирішують вийти на мирний протест. Брейні (Джессі Рат) та Дж'онн (Девід Гервуд) приєднуються до маршу прибульців, поки Супергьорл і Мрійниця (Ніколь Мейнс) патрулюють вулиці, щоб охороняти порядок. Тим часом Джеймс (Мехкад Брукс) знову бере в руки камеру, щоб зняти марш для CatCo, а полковник Гейлі (Ейпріл Паркер) дає Алекс (Кайлер Лі) завдання, яке йде врозріз з її принципами.

Серія «Stand And Deliver» («Гаманець або життя»), яку зняв Енді Армаганян, вийде 11 березня за українським часом.

27 листопада 2018,  20:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кара просить допомоги у Брейні в офіційному промо-ролику 8 серії 4 сезону науково-фантастичного екшену «Супергьорл».

Нії (Ніколь Мейнс) сниться яскравий сон про Агента Ліберті (Сем Вітвер), але вона не хоче приймати його як пророцтво і намагається про нього забути. Помітивши, що щось турбує Нію, Кара (Мелісса Бенойст) об'єднується з Брейні (Джессі Рат), щоб переконати дівчину прийняти свою супергеройську долю Мрійниці. Тим часом Манчестер Блек (Девід Аджала) завдає Бену Локвуду загрозливий візит.

Серія «Bunker Hill» («Бункер-Гілл»), режисером якої виступає культовий Кевін Сміт, вийде на екрани 3 грудня за українським часом.

21 листопада 2018,  01:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Діти Свободи заковують Кару в ланцюги й беруть її у полон в промо-ролику 7 серії 4 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл».

Джеймс (Мехкад Брукс) все глибше занурюється в діяльність Дітей Свободи, щоб особисто зустрітися з їхнім керівником Агентом Ліберті (Сем Вітвер). Тим часом Супергьорл (Мелісса Бенойст) і Манчестер Блек (Девід Аджала) слідують за зачіпкою щодо місцезнаходження Агента Ліберті, але потрапляють у пастку. Лена (Кеті МакГрат) починає перший етап випробувань.

Серія «Rather the Fallen Angel» («Швидше грішний ангел»), режисером якої виступає актор Чад Лоу, вийде на екрани 26 листопада за українським часом.

13 листопада 2018,  00:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Діти Свободи марширують в масках і з битами по вулицях Нешнл-Сіті і нападають на прибульців в промо-ролику 6 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу «Супергьорл».

Всі збираються разом у День подяки, але Кара (Мелісса Бенойст) не має святкового настрою після її телевізійних дебатів з Беном Локвудом (Сем Вітвер) про небезпечні настрої, націлені на іншопланетян, які з'явилися в Нешнл-Сіті. Тим часом Джеймс (Мехкад Брукс) та Лєна (Кеті МакГрат) сперечаються про те, як краще впоратися з Дітьми Свободи, яких очолює лиходій Агент Ліберті.

Серія «Call to Action» («Заклик до дії»), яку зняв режисер екшену «Овердрайв» Антоніо Негрет, прибуде на екрани 19 січня за українським часом.

5 листопада 2018,  20:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Жителів Нешнл-Сіті посеред білого дня тероризує новий могутній суперлиходій в промо-ролику 5 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу «Супергьорл».

Полковник Хейлі (Ейпріл Паркер) приймає несподіване рішення щодо Супергьорл (Мелісса Бенойст). Кара пише серію статей про іншопланетян в Нешнл-Сіті, які в кінцевому підсумку завдають їм шкоди. У промо-ролику Супергьорл стикається з дуже сильним супротивником, який працює на Агента Ліберті (Сем Вітвер) і поглинає життєву енергію іншопланетян, і Алекс (Кайлер Лі) зазначає, що Кара не може боротися з цим монстром, оскільки він забере її сили і стане ще сильнішим.

Серія «Parasite Lost» («Загублений паразит»), режисером якої виступає Девід МакВіртер, прибуде на екрани 12 листопада за українським часом.

22 жовтня 2018,  15:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наступна серія 4 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл» отримала назву «Man of Steel» («Людина зі сталі»), але розповість не про Супермена.

Поки Супергьорл (Мелісса Бенойст) була отруєна, а її сестра Алекс (Кайлер Лі), Дж'онн (Девід Хервуд) та Брейніак 5 (Джессі Рат) намагаються врятувати її життя, серія розповість історію про те, як Бен Локвуд (Сем Вітвер) став безжалісним Агентом Ліберті.

Режисером серії, яка вийде на екрани 29 жовтня за українським часом, виступає Джессі Варн. Він також зняв прем'єрну серію 4 сезону.

16 жовтня 2018,  02:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Агент Ліберті отримує криптоніт і намагається керувати Супергьорл за допомогою страху в промо-ролику 2 серії 4 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл».

Офіційний синопсис серії повідомляє, що коли шокуюче одкровення приносить хаос в Нешнл-Сіті, Супергьорл (Меліса Бенойст) вирішує зловити Мерсі Грейвз (Рона Мітра). Разом з цим промо-ролик показує, як суперлиходій Агент Ліберті (Сем Вітвер) отримує від Мерсі подарунок у вигляді криптоніту та збирається отруїти ним супергероїню, тим часом Супергьорл приземляється з американським прапором на величезному флагштоку прямо перед Білим домом і возз'єднується з президентом Олівією Марсден (Лінда Картер).

Серія отримала назву «Fallout» («Розпаду») і вийде на екрани 22 жовтня за українським часом. Її режисером є Гаррі Жієржиан, який раніше зняв дві серії «Флеша».

25 вересня 2018,  23:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кара Денверс бореться зі своїми страхами на нових постерах 4 сезону науково-фантастичного серіалу «Супергьорл».

Читати далі...