«Зоряні війни: Війни клонів»: новий трейлер представляє Загін 99

14 лютого 2020,  20:18 | Новини серіалів

Стрімінговий сервіс Disney+ вирішив порадувати нас новим трейлером фінального сезону свого науково-фантастичного мультсеріалу «Зоряні війни: Війни клонів», який розкриває нові деталі і знайомить з новими героями.

Майбутні серії мультсеріалу, чиї події відбуваються між фільмами «Зоряні війни: Епізод 2 – Атака клонів» і «Зоряні війни: Епізод 3 – Помста Ситхів», покажуть продовження протистояння наших улюблених джедаїв Обі-Вана Кенобі (Джеймс Арнольд Тейлор), Енакіна Скайвокера (Метт Лантер), Мейса Вінду (Терренс «Т.К.» Карсон), Йоди (Том Кейн) та учениці Енакіна Асоки Тано (Ешлі Екштейн) з Конфедерацією, і в свіжому трейлері Мейс зазначає, що вони програють на всіх фронтах.

Щоб це змінити, вони вирішують відправити за позиції ворога невеличкий загін диверсантів Загін 99, також відомий як Погана партія. Саме їм і присвячено новий трейлер, який ви можете подивитися вище.

Прем'єра 7 сезону мультсеріалу «Зоряні війни: Війни клонів» відбудеться рівно через тиждень, 21 лютого. Ви теж чекаєте заключний сезон з нетерпінням?

Дивіться також трейлер фінального сезону мультсеріалу «Зоряні війни: Війни клонів», який дражнить епічним поєдинком Асоки з Дартом Молом (Сем Вітвер).

2856 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: