Оновлення, в яких згадується Іен МакШейн

16 березня 2017,  15:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов новий трейлер 1 сезону детективного фентезі «Американські боги» за участю Ріки Віттла, Ієна МакШейна, Емілі Браунінг, Джилліан Андерсон, Петера Стормаре та Кріспіна Гловера. Фентезі повідає про щойно звільненого з в'язниці чоловіка на ім'я Тінь Місяць, який зустрічає загадкового Містера Середу й опиняється в центрі війни між Старими і Новими Богами.

Прем'єра серіалу від творця «Ганнібала» Брайана Фуллера відбудеться 30 квітня.

2 грудня 2016,  21:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер бойовика «Джон Уік 2» з Кіану Рівзом в головній ролі, який цього разу відправляється в Італію, щоб кинути виклик одним з найнебезпечніших вбивць в світі. Чи зможе він таким чином поставити крапку в своєму минулому?

Також в трейлері можна побачити Рубі Роуз, Коммона, Ієна МакШейна та возз'єднання Рівза з колегою по «Матриці» Лоуренсом Фішберном.

24 червня 2016,  10:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Четверта частина документального серіалу про зйомки 6 сезону «Гри престолів» розповідає про повернення Пса (Рорі Макканн), створення Ріверрана, для якого був побудований справжній міст, успішних спробах Пітера Дінклейджа розрядити обстановку в кадрі і епічної гонитві Арьї, під час якої Мейсі Вільямс особисто виконувала трюки.

Іен МакШейн про свою участь в серіалі:

Я з групи людей, які більше не вірять в насильство. Тому, очевидно, я не протягну тут більше однієї серії.