Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Джеймс Ерл ДжонсJames Earl Jones

Джеймс Ерл Джонс / James Earl Jones
Псевдонім: Todd
Народився 17 січня 1931
Зріст: 187 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Джеймса Ерла Джонса

Поїздка в Америку 2 (2021) ... King Jaffe Joffer
Зоряні Війни: Скайвокер. Сходження (2019) ... Darth Vader
Король Лев (2019) ... Mufasa
Warning Shot (2017) ... актор
Бунтар-один. Зоряні війни: Історія (2016) ... Darth Vader
Хранитель Лев (2016) ... Mufasa
Хранитель Лев: Герої савани (2015) ... Mufasa
Агент Ікс (2015) ... Chief Justice Caleb Thorne
Зоряні війни: Повстанці (2014) ... Darth Vader
Шофер міс Дейзі (2014) ... Hoke
Відео з участю Джеймса Ерла Джонса
Зображення Джеймса Ерла Джонса

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джеймса Ерла Джонса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джеймса Ерла Джонса

Написати коментар...
Написати коментар...