Прем'єра фільму «Поїздка в Америку 2» з Едді Мерфі переїхала на весну 2021 року

27 листопада 2020,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На жаль, цієї зими ми не зможемо побачити очікуване продовження знаменитої комедії 80-х «Поїздка в Америку», де актор Едді Мерфі зіграв африканського принца. Її прем'єра не відбудеться 17 грудня, оскільки через пандемію коронавірусу вона була перенесена на березень 2021 року.

Комедійна стрічка «Поїздка в Америку 2» покаже принца Акіма, який готується стати королем Замунди. Як раптом він дізнається, що в США у нього є син. Акім відправляється назад в Америку, щоб познайомитися з несподіваним спадкоємцем і навчити його, як бути принцом.

Роль сина Акіма Лавелля зіграє актор Жермен Фаулер, а його маму втілить Леслі Джонс. Коли Акім встиг обзавестися в Америці спадкоємцем, поки є великою загадкою, оскільки в першому фільмі він зустрічався тільки зі своєю майбутньою дружиною Лізою, в образі якої на екрани повернеться Шері Гідлі.

Хоча хто знає, які його американські пригоди залишилися за кадром.

Найкращого друга Акіма Семмі знову втілить актор Арсеніо Голл. Також у сиквелі з'являться Джеймс Ерл Джонс, Джон Еймос, Трейсі Морган та Веслі Снайпс.

Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими побачити трейлер фільму «Поїздка в Америку 2» і дізнатися його нову дату української прем'єри.

1510 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: