Едуард БаерEdouard Baer

Едуард Баер / Edouard Baer
Народився 1 грудня 1966; Париж, Франція
Зріст: 175 см
50%
0
50%
0

Фільмографія Едуард Баер

La Bonne Epouse (2020) ... актор
Віллі і таємнича планета (2019) ... Buck
La lutte des classes (2019) ... Paul Clément
Поліна і таємниця кіностудії (2019) ... Chemist
Raoul Taburin (2018) ... Hervé Figougne
Мадемуазель де Жонкьер (2018) ... Le marquis des Arcis
Ніч у Парижі (2016) ... Louis Steiner, dit Luigi, режисер, сценарист
Imagine (2015) ... Sam Ogiel
Відео з участю Едуард Баер
Зображення Едуард Баер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Едуард Баер. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Едуард Баер

Написати коментар...
Написати коментар...