Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Жюльєт БіношJuliette Binoche

Жюльєт Бінош / Juliette Binoche
Народилася 9 березня 1964; Париж, Франція
Зріст: 168 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Жюльєт Бінош

Сходи (2022) ... Sophie Brunet
Школа хороших дружин (2020) ... Paulette Van der Beck
Правда (2019) ... Juliette
Armani Privé - A view beyond (2019) ... Juliette Binoche
На висоті (2018) ... Dibs
Подвійні життя (2018) ... Selena
Бачення (2018) ... Jeanne
Та, котрій ви вірите (2018) ... Claire
Впусти сонце (2017) ... Isabelle
Доньки-матері (2017) ... Mado

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Жюльєт Бінош. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Жюльєт Бінош

Написати коментар...
Написати коментар...