Новини, в яких згадується Едуард Баер

25 лютого 2020,  16:12 | Новини фільмів

У мережі з'явився трейлер французького комедійного фільму «Як бути хорошою дружиною» від режисера Мартена Прово, головну роль у якому виконує лауреатка премії «Оскар» Жюльєт Бінош.

Події комедії Прово розгортаються в 1968 році і слідують за директоркою школи для ідеальних дружин Полетт Ван дер Бек (Бінош), яка навчає молодих дівчат, як правильно зберігати сімейне вогнище, прибирати, готувати і не зволікаючи виконувати подружній обов'язок. Але раптом її чоловік помирає, і життя Полетт перевертається догори ногами, коли вона возз'єднується зі своїм першим коханням. Чи зможе вона і далі прикидатися, що жінка створена виключно для заміжжя, чи все ж таки звільниться від стереотипів «хорошої дружини», піддавшись духу свободи, що віє над Францією?

Компанію Бінош в кадрі складають Іоланда Моро, Ноемі Львовські та Едуард Баер. У французький прокат комедія «Як бути хорошою дружиною» вийде у березні. Щоб дізнатися, чи покажуть її в українських кінотеатрах, стежте за новинами на Kinofilms.ua.

2 квітня 2019,  16:10 | Оновлення

Команда фільму «Поліна і таємниця кіностудії» представила перший офіційний трейлер до кінострічки. Режисером картини виступив Оліас Барко.

За сюжетом 11-річна Поліна нічого не знає про своє минуле та долю батьків. Вона живе в будинку зі своєю злісною тіткою і двоюрідним братом, які таємно планують позбутися від дівчинки в її день народження, щоб привласнити собі загадковий спадок - кіностудію. Поліні вдається втекти, і вона вирушає в чарівну подорож на пошуки правди про свою сім'ю.

Головні ролі у фільмі виконали Поліна Печененко, Жан Рено (Леон), Віржіні Ледуайен (8 жінок), Едуард Баер (Астерікс і Обелікс у Британії), український силач Василь Вірастюк та білоруська актриса Яна Новікова (Плем'я). У широкий український прокат стрічка «Поліна і таємниця кіностудії» вийде 22 серпня.

14 січня 2019,  22:35 | Оновлення

Команда повнометражного пригодницького фентезі «Поліна і таємниця кіностудії» режисера Оліаса Барко презентувала офіційний постер стрічки. Захоплюючі пригоди по той бік екрану в компанії світових кінозірок розпочнуться вже з 27 червня.

Головні ролі у стрічці виконали Поліна Артеменко, Жан РеноЛеон»), Віржіні ЛедуаєнПляж»), Едуар БерАстерікс і Обелікс»), Северія ЯнушаускайтеВавілон-Берлін»), Василь ВірастюкПригоди S Миколая») та інші.

Читати далі...
17 березня 2017,  16:24 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

15 березня в Парижі пройшли дозйомки сімейного фентезі «Поліна» режисера Оліаса Барко, спільного виробництва України, Бельгії і Франції. Заключними сценами стали епізоди за участю знаменитого французького актора Жана РеноЛеон», «Блакитна Безодня», «Нікіта», «Багряні ріки», «Місія нездійсненна», «Ронін», «Код да Вінчі»).

Читати далі...