Оновлення, в яких згадується Метт Рівз

25 вересня 2017,  00:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер приголомшливого завершення науково-фантастичної трилогії «Війна за планету мавп» обіцяє, що, якщо ви не встигли побачити його в кіно або хочете його переглянути знову, то зможете зробити це вдома вже в наступному місяці. Чим нас знову потряс Енді Серкіс в образі ватажка мавп Цезаря і чому фільм Метта Рівза гідний вашої уваги в цілому, читайте в нашій рецензії.

У форматі Digital «Війна за планету мавп» вийде 10 жовтня, а на Blu-ray і DVD — 24 жовтня.

12 липня 2017,  16:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

«Війна за планету мавп» покаже людство в його найтемніші часи, коли залишки людської армії вирішили стерти з лиця землі розумних мавп, яких люди самі й створили. Її вірусний промо-ролик за участю відомого приматолога і посла миру ООН Джейн Гудолл говорить про те, що ми — люди — не окремий і не верховний вид, призначений правити королівством природи. Ми — один з видів тварин на нашій планеті, і ми повинні боротися за збереження гармонії нашого світу й виказувати співчуття по відношенню до всіх, хто називає Землю своїм домом.

Трейлер фільму Метта Рівза, який згадує історію Цезаря (Енді Серкіс), дивіться тут. Квитки на його сеанси ви знайдете в нашій афіші.

10 липня 2017,  15:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер пригодницько-фентезійного екшену «Війна за планету мавп» присвячений усій трилогії і показує, з чого починалася історія Цезаря (Енді Серкіс) в 2011 році і як він з милої маленької мавпочки Джеймса Франко перетворився в лідера свого виду, який бореться за виживання з вороже налаштованою армією людей. Так що напередодні виходу заключної частини на великі екрани саме час переглянути «Повстання планети мавп» і «Світанок планети мавп».

Українська прем'єра фільму Метта Рівза відбудеться 13 липня. Квитки на сеанси ви вже можете придбати на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

6 липня 2017,  18:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Черговий трейлер науково-фантастичного фільму Метта Рівза «Війна за планету мавп» відрізняється особливим драматизмом, і представляє жахливе знайомство ватажка мавп Цезаря (Енді Серкіс) з ватажком армії людей Полковником (Вуді Гаррельсон). Люди забрали у Цезаря все — його дім, його сім'ю — і він буде боротися до останнього за виживання свого виду.

Як Серкіс перетворюється на Цезаря, дивіться в приголомшливому промо-ролику. Фільм вийде в кіно на наступному тижні, 13 липня.

4 липня 2017,  17:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У першому українському ТБ-ролику заключної частини трилогії «Війна за планету мавп» Цезар (Енді Серкіс) все ще вірить в те, що, незважаючи на війну людей і мавп, серця обох видів бажають миру. Але мавпи все одно готуються до фінальної битви, адже якщо вони хочуть вистояти проти армії Полковника (Вуді Гаррельсон), у них немає права на помилку.

Нещодавно з'явився приголомшливий промо-ролик фільму Метта Рівза, де Серкіс на наших очах перетворюється в Цезаря.

30 червня 2017,  17:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

І «Оскар» дістається... Енді Серкісу за його незрівнянну гру в «Війні за планету мавп»! Новий промо-ролик заключної частини цієї трилогії показує, як Серкіс виголошує драматичну промову Цезаря, дивлячись нам прямо в очі і поступово перетворюючись на свого персонажа. Аж мурашки по шкірі.

Перший фрагмент «Війни за планету мавп» дивіться тут, а цікаве інтерв'ю з кастом і режисером Меттом Рівзомтут.

19 червня 2017,  17:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія 20th Century Fox поділилася першим фрагментом «Війни за планету мавп», в якому Цезар (Енді Серкіс) опиняється в полоні у Полковника (Вуді Харрельсон). І від їх напруженого діалогу та пронизливого погляду головного героя аж мурашки по шкірі пробігають.

Попередній трейлер кінокартини Метта Рівза, який представляє нову мавпу, дивіться тут.

14 червня 2017,  19:27 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий чи то трейлер, то чи розширений фрагмент «Війни за планету мавп» присвячений знайомству мавп Цезаря (Енді Серкіс) з самотньою Поганою мавпою (Стів Зан), яка зовсім не така погана, як припускає її ім'я. Він родом із зоопарку і, на жаль, є останнім зі своїх, хто залишився в живих. А очі цього нового героя заглядають прямо в душу.

Попередній трейлер, де була представлена дівчинка Нова (Амья Міллер), дивіться тут. Кінокартина Метта Рівза увійшла в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа.

28 квітня 2017,  16:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий український трейлер пригодницько-фентезійного екшену «Війна за планету мавп», третьої частини перезапуску франшизи, яка показує світ, де за місце під сонцем воюють два розумних види: люди і мавпи. У ньому в епохальної сутичці Цезар (Енді Серкіс) зійдеться з новим лідером армії людей Полковником (Вуді Гаррельсон), і ця битва вирішить долю обох народів і майбутнє всієї планети.

Українські постери фільму Метта Рівза ви знайдете тут.

31 березня 2017,  00:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Протистояння розумних мавпта і людей підбирається до свого апогею в новому трейлері «Війни за планету мавп», де жорстокий Полковник (Вуді Харрельсон) веде своє військо проти друзів Цезаря (Енді Серкіс), але ватажок мавп так просто не здасться і боротиметься до останнього за свій рід. На Youtube недарма вже пишуть, щоб Серкісу, нарешті, дали «Оскара» за його втілення Цезаря, оскільки моменти з ним дійсно приголомшують.

Український трейлер кінокартини Метта Рівза дивіться тут.

29 березня 2017,  22:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Мавпи готуються до війни за своє існування в тизері другого трейлеру «Війни за планету мавп» з Енді Серкісом та Вуді Харрельсоном. Сам трейлер вийде в цей четвер.

Перший трейлер пригодницько-фентезійного екшену Метта Рівза дивіться тут.