Новини серіалів, в яких згадується Нікола Кохлан

12 квітня 2024,  22:15 | Новини серіалів

Прибув довгоочікуваний офіційний трейлер наступного сезону хітового костюмованого серіалу «Бріджертони», що є екранізацією романів письменниці Джулії Квінн про любовні пригоди аристократичної родини Бріджертонів.

Читати далі...
1 квітня 2024,  19:04 | Новини серіалів

Ви теж скучили за пристрасною хімією між Кейт та Ентоні Бріджертонами? Новий промо-ролик третього сезону серіалу «Бріджертони» присвячений самей їй.

Читати далі...
12 грудня 2023,  18:48 | Новини серіалів

НАРЕШТІ ДОЧЕКАЛИСЯ (ну, тобто чекати ще пів року, але принаймні ми вже знаємо дати)! За допомогою інтригуючого тизера стримінгова платформа Netflix повідомила, що нові серії хітового серіалу «Бріджертони» ми точно побачимо наступного року.

Читати далі...
17 травня 2022,  15:00 | Новини серіалів

Шанувальники Пенелопи та Коліна, радійте! Леді Віслдаун повідомляє, що на відміну від серії книг письменниці Джулії Квінн третій сезон популярного костюмованого серіалу від Netflix «Бріджертони» розповість про любовні пригоди Коліна Бріджертона, а не його старшого брата Бенедикта.

Читати далі...
12 січня 2021,  16:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Я дійсно сподіваюся, що діти це не слухають». Промо-кампанія нового хітового костюмованого серіалу від Netflix «Бріджертони» стала ще більш ідеальною, коли його актори записали відео, де вони читають еротичну сцену з роману «Герцог і я» письменниці Джулії Квінн.

Читати далі...