«Бріджертони»: третій сезон хітового серіалу покаже роман Пенелопи та Коліна

17 травня 2022,  15:00 | Новини серіалів

Шанувальники Пенелопи та Коліна, радійте! Леді Віслдаун повідомляє, що на відміну від серії книг письменниці Джулії Квінн третій сезон популярного костюмованого серіалу від Netflix «Бріджертони» розповість про любовні пригоди Коліна Бріджертона, а не його старшого брата Бенедикта.

Отже, Бенедикту Бріджертону (Люк Томпсон) доведеться трохи почекати, поки не одружиться його молодший брат Колін (Люк Ньютон), який рвався під вінець ще в першому сезоні, але тоді все обернулося скандалом і розірванням заручин.

У третьому сезоні все буде інакше, адже тепер Колін НАРЕШТІ помітить, що його ідеальна пара всі ці роки перебувала на відстані витягнутої руки. Звичайно, ми говоримо про Пенелопу Фезерінгтон (Нікола Кохлан), подругу його дитинства.

Пенелопа давно закохана в Коліна, але він цього не помічає. А після фіаско з Маріною (Рубі Баркер), яка розбила його серце, Колін вирішив відмовитися від кохання та більше не спілкуватися з дівчатами, окрім Пенелопи, адже «вона не рахується», оскільки є його другом.

Але невдовзі все зміниться. Адже наприкінці другого сезону він почав помічати, як Пенелопа завжди його підтримує та завжди знаходиться на його боці.

Ось тільки, напевно, стосунки цих героїв ускладняться в майбутньому через те, що тепер сестра Коліна Елоїза (Клаудія Джессі) знає, що за псевдонімом Леді Віслдаун ховається саме Пенелопа, яка в минулому і призвела до розірвання заручин Коліна з Маріною.

Дати прем'єри у 3-го сезону серіалу «Бріджертони» поки що немає, але його вже продовжено на 4-й сезон, який буде присвячений Бенедикту Бріджертону.

2515 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: