Фабио БонифаччиFabio Bonifacci

50%
0
50%
0

Фільмографія

Bentornato presidente (2019) ... сценарист (и сюжет)
Ognuno è Perfetto (2019) ... сценарист
Lo faccio per te (2019) ... сценарист
Фантазери (2018) ... сценарист
Сховай бабусю у холодильнику (2018) ... сценарист (рассказ)
Містер Фелічіта (2017) ... сценарист
Loro chi? (2015) ... режисер, сценарист
La nostra terra (2014) ... сценарист
Вгадай, хто прийде на Різдво (2013) ... сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...