Фільмографія Фабио Бонифаччи

Фільмографія: Сценарист, Режисер
Bentornato presidente (2019)
и сюжет
Ognuno è Perfetto (2019)
Lo faccio per te (2019)
Фантазери (2018)
Ricchi di fantasia
Сховай бабусю у холодильнику (2018)
Metti la nonna in freezer
рассказ
Містер Фелічіта (2017)
Mister Felicità
Loro chi? (2015)
La nostra terra (2014)
Вгадай, хто прийде на Різдво (2013)
Indovina chi viene a Natale?
Біла як молоко, червона як кров (2013)
Bianca come il latte, rossa come il sangue
Ласкаво просимо, президент! (2013)
Benvenuto Presidente!
Друзі до смерті (2013)
Amiche da morire
Принцеса і жебрак (2013)
Il principe abusivo
Ласкаво просимо на Північ (2012)
Benvenuti al nord
Шоколадні поцілунки (2011)
Lezioni di cioccolato 2
рассказ
Senza arte né parte (2011)
C'è chi dice no (2011)
и сюжет
Молодожены (2009)
Oggi sposi
и сюжет
Не такой, как... кто? (2009)
Diverso da chi?
и сюжет
Це реально (2008)
Si può fare
и сюжет
Любов, брехня і футбол (2008)
Amore, bugie e calcetto
рассказ
Уроки шоколаду (2007)
Lezioni di cioccolato
Нічний автобус (2007)
Notturno bus
Вже вчора (2004)
È già ieri
Біла редька (2001)
Ravanello pallido
Тандем (2000)
Tandem
Важке життя двоєженця (1999)
E allora mambo!
Mio Fratello Rincorre i Dinosauri ()
Alibi.com ()