Сем ВотерстонSam Waterston

Сем Вотерстон / Sam Waterston
Народився 15 листопада 1940
Зріст: 185 см
100%
1
0%
0

Фільмографія

За статевою ознакою (2018) ... Erwin Griswold
The Mayo Clinic, Faith, Hope and Science (2018) ... Charlie Mayo
Знебожені (2017) ... Marshal John Cook
Небезпечна гра Слоун (2016) ... George Dupont
Грейс і Френкі (2015) ... Sol Bergstein
Анестезія (2015) ... Walter Zarrow
І це було добре (2015) ... Judge Alexander Baas / Doctor / Gravedigger
Виходь за мене (2014) ... Jack McCoy
Please Be Normal (2014) ... Dad
Cooper and Hemingway: The True Gen (2013) ... рассказчик
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...