Джейн ФондаJane Fonda

Джейн Фонда / Jane Fonda
Повне ім'я: Lady Jayne Seymour Fonda
Псевдонім: Hanoi Jane
Народилася 21 грудня 1937; Нью-Йорк, США
Зріст: 173 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Джейн Фонди

Клуб «50 відтінків сірого» (2018) ... Vivian
Наші душі вночі (2017) ... актриса
Hollywood, No Sex Please! (2017) ... Barbarella / Sally Hyde
Super (2017) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Юність (2015) ... Brenda Morel
Грейс і Френкі (2015) ... Grace Hanson, продюсер (исполнительный продюсер)
Підключені (2015) ... Self-help Guru
Батьки і доньки (2014) ... Teddy Stanton
Далі живіть самі (2014) ... Hilary Altman
Відео з участю Джейн Фонди

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джейн Фонди. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джейн Фонди

Написати коментар...
Написати коментар...