Михай АрсенMihai Arsene

50%
0
50%
0

Фільмографія

Young Wallander (2020) ... Elderly Afghan Man
Батист (2019) ... Romanian Gang Member
Together (2018) ... Nicolae
Викуп (2017) ... Constantine Zidaru
The Game of the Cheetah (2016) ... Andrew Wells / Lord Andrew Clark
Чорне море (2014) ... Ukrainian Drunk 2
Гра (2014) ... Night Club Man
D'ora (2014) ... Charlie
007 Координати «Скайфол» (2012) ... Turkish Businessman
Опівнічний звір (2012) ... Bogdan

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...