Майкл МоррисMichael Morris

50%
0
50%
0

Фільмографія

Ключі Локів (2020) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Заради всього людства (2019) ... режисер
13 причин чому (2017) ... режисер, продюсер (продюсер-консультант)
За законами вовків (2016) ... режисер
Проповідник (2016) ... режисер
Мільярди (2016) ... режисер
Ляпас (2015) ... режисер
Родовід (2015) ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...