Сем ВортінгтонSam Worthington

Сем Вортінгтон / Sam Worthington
Повне ім'я: Samuel Shane Worthington
Народився 2 серпня 1976; Годалмінг, Суррей, Англія, Великобританія
Зріст: 178 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Сема Вортінгтона

Аватар 5 (2028) ... Jake Sully
Аватар 4 (2026) ... Jake Sully
Аватар 3 (2024) ... Jake Sully
Аватар: Шлях води (2022) ... Jake Sully
Під прапором небес (2022) ... Ron Lafferty
Меєр Ланскі (2021) ... David Stone
Титан (2018) ... Lt. Rick Janssen
Полювання на Унабомбера (2017) ... Jim «Fitz» Fitzgerald
Час скажених псів (2017) ... актор, продюсер (продюсер)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Сема Вортінгтона. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Сема Вортінгтона

Написати коментар...
Написати коментар...