Сем ВортінгтонSam Worthington

Сем Вортінгтон / Sam Worthington
Повне ім'я: Samuel Shane Worthington
Народився 2 серпня 1976; Годалмінг, Суррей, Англія, Великобританія
Зріст: 178 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Сема Вортінгтона

Аватар 5 (2027) ... Jake Sully
Аватар 4 (2025) ... Jake Sully
Аватар 3 (2023) ... Jake Sully
Аватар 2 (2021) ... Jake Sully
Титан (2018) ... Lt. Rick Janssen
Полювання на Унабомбера (2017) ... Jim «Fitz» Fitzgerald
Час скажених псів (2017) ... актор, продюсер (продюсер)
Хатина (2016) ... Mack Phillips
З міркувань совісті (2016) ... Captain Glover

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Сема Вортінгтона. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Сема Вортінгтона

Написати коментар...
Написати коментар...