Новини серіалів, в яких згадується Кріс Клейн

7 березня 2019,  01:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У промо-ролику 16 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Флеш» Нора повідомляє, що настав день фінального зіткнення команди Флеша і Цикади. Але чи зможе команда впоратися з ним цього разу?

Ліки для мета-людей готові, і Баррі (Грант Гастін) разом з командою намагається знайти спосіб, як знерухомити Цикаду (Кріс Клейн) на достатній час, щоб він їх прийняв. Вбивця Мороз (Даніель Панабейкер) пропонує свій план, Джо (Джессі Л. Мартін) повертається до роботи, а Нора (Джессіка Паркер Кеннеді) не схвалює план упіймання Цикади.

Прем'єра серії «Failure is an Orphan» («Невдача-сирота»), яку зняв режисер В'єт Нгуйєн, відбудеться за українським часом 13 березня.

6 лютого 2019,  20:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нора проживає один і той же день знову і знову, щоб врятувати своїх близьких, в промо-ролику 14 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Флеш».

Після того як Айріс (Кендіс Паттон) опиняється в серйозній небезпеці, Нора (Джессіка Паркер Кеннеді) поспішає врятувати свою матір, потрапляючи у часову петлю з лиходієм Цикадою (Кріс Клейн). Баррі (Грант Гастін) завершує роботу над ліками для металюдей, тому дає Циско (Карлос Валдес) вільний вечір, і той вирішує запросити Каміллу (Вікторія Парк) на побачення.

Серія «Cause and XS» («Причина і надлишок»), яку зняла режисер хітових серіалів «Шерлок» і «Доктор Хто» Рейчел Телалей, вийде на екрани 13 лютого за українським часом.

5 лютого 2019,  20:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу половини 5 сезону супергеройського серіалу «Флеш» компанія DC поділилася новим сердечним трейлером, центральною темою якого є сім'я Вест-Алленів.

Читати далі...
30 січня 2019,  16:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 13 серії 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Флеш» на нас чекає подорож до злочинного світу Централ-Сіті.

Баррі (Грант Гастін) і Ральф (Гартлі Сойєр) відправляються під прикриттям на чорний ринок, щоб замовити зброю, яка допоможе зупинити Цикаду (Кріс Клейн). Там їхню мораль чекає сувора перевірка, поки вони все глибше занурюються в злочинний світ, і в результаті їм доведеться обирати між вчиненням злочину і втратою зброї, яка необхідна для перемоги над їх найвеличнішим ворогом. Тим часом Айріс (Кендіс Паттон) розслідує зачіпку, яка може привести до місцезнаходження Цикади, і опиняється в небезпечній ситуації.

Серія «Goldfaced» («Золотоликий»), що була названа на честь однойменного лиходія з коміксів DC, вийде 6 лютого за українським часом.

23 січня 2019,  17:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Команда має намір раз і назавжди зупинити суперлиходія Цикаду у фрагменті нової серії 5 сезону супергеройського серіалу «Флеш».

Промо-ролик серії «Seeing Red» («Побачити червоне»), представлений минулого тижня, показав драматичний поєдинок Баррі (Грант Гастін) та Нори (Джессіка Паркер Кеннеді) з Цикадою (Кріс Клейн), після якого Нора отримала жахливі травми. Флеш хоче поквитатися з суперлиходієм і підключає до його пошуків Шерлока (Томас Кавана), Ральфа (Гартлі Сойєр) й Сесіль (Даніель Ніколет), яким вдається вирахувати, що всі останні жертви Цикади нещодавно вийшли з в'язниці.

11 серії 5 сезону серіалу «Флеш» вийшла на американському телебаченні вчора, 22 січня, так що ви вже можете подивитися її онлайн.

17 січня 2019,  22:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цикада ранить Нору на очах Баррі в промо-ролику 11 серії 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Флеш», заснованого на коміксах DC.

Під час битви з суперлиходієм Цикадою (Кріс Клейн) Нора (Джессіка Паркер Кеннеді) отримує жахливі поранення, і через вплив сил Цикади швидке зцілення її організму перестає працювати. Баррі (Грант Гастин) і Айріс (Кендіс Паттон) бояться за майбутнє своєї дочки, а розсерджений Флеш сходиться з Цикадою в жорстокій битві.

Серія «Seeing Red» («Побачити червоне») прибуде 23 січня за українським часом.

9 січня 2019,  15:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нора опиняється на лікарняному ліжку, а Баррі вирішує зупинити Цикаду раз і назавжди в розширеному промо-ролику 10 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Флеш».

Поки Нора (Джессіка Паркер Кеннеді) намагається упоратися з відкриттям, що Эобард Тоун (Томас Кавана), він же Зворотний Флеш, вбив її бабусю, Флеш (Грант Гастін) та його команда повинні зупинити новий злочинний дует в особі Погодної відьми (Рейна Гардесті) і Срібного привида (Габріель Волш), які втекли з в'язниці. Тим часом Кейтлін (Даніель Панабейкер) та Циско (Карлос Валдес) розмірковують над створенням ліків для металюдей, а Флеш стикається з Цикадою (Кріс Клейн) один на один. Чи зможе він зупинити лиходія і врятувати свою сім'ю?

Серія «The Flash & The Furious» («Флеш і лють»), режисером якої є Девід МакВіртер, вийде на екрани через тиждень, 16 січня за українським часом.

13 грудня 2018,  19:23 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився промо-роликом наступної серії 5 сезону супергеройського серіалу «Флеш», на яку доведеться чекати цілий місяць.

В 10 серії нинішнього сезону, яка отримала назву «The Flash & The Furious» («Флеш і лють»), з'явиться Зворотній Флеш (Том Кавана), який прийшов, щоб вимагати від Нори (Джессіка Паркер Кеннеді) плату за те, що відправив її назад в минуле й дав побути з батьком. Тим часом нам показують, як Баррі (Грант Гастин) і Ральф (Хартлі Сойєр) стикаються з Цикадою (Кріс Клейн) у провулку й під час битви з ним опиняються на землі. Чи зможуть вони перемогти лиходія?

«Флеш» повернеться 16 січня за українським часом.

28 листопада 2018,  18:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик ювілейної 100-ї серії супергеройського серіалу «Флеш».

У 100-ї серії Баррі (Грант Гастін) і команда Флеша придумує план, як зупинити Цикаду (Кріс Клейн). Однак для цього Баррі й Норі (Джессіка Паркер Кеннеді) потрібно відправитися назад у часі, щоб зібрати деякі необхідні предмети. Але Баррі переживає щодо цього, бо не хоче, щоб його дочка бачила певні частини його життя. Тим часом Шерлок (Томас Кавана) звертається зі своєю тривогою щодо Нори до Айріс (Кендіс Паттон), а Кейтлін (Даніель Панабейкер) виявляється ключовим активом у битві з Цикадою.

Серія отримала назву «What's Past is Prologue» («Минуле є прологом»), її режисером виступає Томас Кавана, а її прем'єра відбудеться 5 грудня за українським часом.

15 листопада 2018,  19:22 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Батько Кейтлін виявляється живим в 6 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Флеш».

Поки Кейтлін (Даніель Панабейкер), Баррі (Грант Гастін) і Циско (Карлос Валдес) дізнаються щось нове про батька Кейтлін (Кайл Сікор), Айріс (Кендіс Паттон) і Шерлок (Том Кавана) слідують за свіжою підказкою про Цикаду (Кріс Клейн).

Серія отримала назву «the Icicle Cometh» («Прибуття бурульки») і вийде на екрани 21 листопада за українським часом.

У грудні серією «Флеша» розпочнеться п'ятий кросовер Arrowverse «Інші світи», в першому промо-ролику якого Айріс цілує Олівера Квіна (Стівен Амелл) і називає його Баррі.

17 жовтня 2018,  15:02 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW представив драматичний промо-ролик 3 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Флеш», в якому помирає улюблений персонаж.

Синопсис серії каже, що після нападу Цикади (Кріс Клейн) на Флеша (Грант Гастін) Нора (Джессіка Паркер Кеннеді) придумує план, який ставить під загрозу життя одного із членів команди. Відео розкриває, що ним буде Вайб (Карлос Валдес), а також представляє детектива Шерлока Веллса (Том Кавана), який прибув, щоб схопити Цикаду.

Серія отримала спойлерну назву «The Death of Vibe («Смерть Вайба») і вийде на екрани 24 жовтня за українським часом. Режисером серії є Енді Армаганян, який працював над серіалами «Стріла» і «Супергьорл».

10 жовтня 2018,  15:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчитель отримує урок в 2 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Флеш».

Баррі (Грант Гастін), Нора (Джессіка Паркер Кеннеді) і команда Флеша вистежують мета-людину, яка краде високотехнологічну зброю, і стикаються з новим ворогом на ім'я Цикада (Кріс Клейн), який полює на ту ж саму мета-людину тільки з мерзенними намірами.

Серія «Blocked» («Заблокований»), яку зняв режисер С. Кім Майлз, вийде на екрани 17 жовтня за українським часом.

6 жовтня 2018,  02:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Батько і дочка рятують Централ-Сіті разом в новому трейлері 5 сезону супергеройського серіалу «Флеш».

Баррі (Грант Гастін) та Айріс (Кендіс Паттон) дізнаються, що Нора (Джессіка Паркер Кеннеді) це їхня дочка з майбутнього, яка теж володіє здібностями спідстера. Вона зізнається батькам, що застрягла в цьому часі і не знає, як їй повернутися додому. Поки команда намагається вирішити цю проблему, Централ-Сіті починає тероризувати новий суперлиходій Цикада (зірка «Американського пирога» Кріс Клейн), який приходить за тими, кого врятував Флеш за роки свого супергеройства.

В трейлері Нора також розкриває, що в її майбутньому існує Музей Флеша, де вона все вивчила, а значить з її батьком (чи обома батьками) могло статися щось жахливе.

Супергеройський костюм Нори ви можете розглянути на офіційних постерах 5 сезону «Флеша». Прем'єра сезону відбудеться 10 жовтня за українським часом.

5 вересня 2018,  15:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Флеш» не поспішає показувати обличчя свого головного антагоніста, проте показує більше Нори Вест-Аллен.

У минулому сезоні в серіалі з'явився ще один спідстер, і ним виявилася Нора (Джессіка Паркер Кеннеді), дочка Баррі (Грант Гастин) і Айріс (Кендіс Паттон), яка прибула з майбутнього, щоб їм допомогти. Але тепер дівчина застрягла в чужому для себе світі і не хоче розповідати батькам про їхнє майбутнє. Тим часом у місті з'являється новий суперлиходій Цикада (зірка «Американського пирога» Кріс Клейн), який збирає життєву енергію людей, кого Флеш врятував за всі ці роки. Нора каже, що батьки побороли його у свій час, але оскільки вона змінила таймлайн своєю подорожжю в минуле і переписала майбутнє, на цей раз перемогти його буде набагато складніше.

Нова серія «Флеша» вийде 10 жовтня за українським часом.

2 вересня 2018,  16:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергерої всесвіту Arrowverse дають відсіч у своєму новому загальному трейлері.

Читати далі...