Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Карлос ВалдесCarlos Valdes

Карлос Валдес / Carlos Valdes
Народився 20 квітня 1989
100%
1
0%
0

Фільмографія Карлоса Валдеса

Ґазліт (2022) ... Paul Magallanes
Crisis on Infinite Earths (2020) ... Cisco Ramon / Vibe
The Flash: Edits (2019) ... Cisco Ramon
Джей і мовчазний Боб: Перезавантаження (2019) ... актор
Том и Грант (2018) ... Lady Passerby
Віксен: Фільм (2017) ... Cisco Ramon
Freedom Fighters: The Ray (2017) ... Cisco Ramon
Бійцівський клуб супергероїв 2.0 (2016) ... Cisco Ramon
The Flash: Chronicles of Cisco (2016) ... актор
Легенди завтрашнього дня (2016) ... Cisco Ramon

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Карлоса Валдеса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Карлоса Валдеса

Написати коментар...
Написати коментар...