Джон Веслі ШиппJohn Wesley Shipp

Джон Веслі Шипп / John Wesley Shipp
Народився 22 січня 1956
Зріст: 185 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Climbing Life (2021) ... Uncle Henry
Crisis on Infinite Earths (2020) ... Flash-90
Ruby Herring Mysteries: Her Last Breath (2019) ... John Herring
Night Sweats (2016) ... Nick Frankenthaler
Золоті туфельки (2015) ... The President of the United States
Сліпа зона (2015) ... Dr. Katz
Супергьорл (2015) ... The Flash
Powder Burns: An Original Western Audio Drama (міні-серіал 2015 - 2018) (2015) ... Sheriff Burns
Sensory Perception (2015) ... Lt. Thawne
Сектор (2015) ... Stillwell

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...