Надія Дорофеєва

Надія Дорофеєва
Повне ім'я: Надія Володимирівна Дорофеєва
Народилася 21 квітня 1990; Сімферополь, УРСР, СРСР (Україна)
Зріст: 170 см
Освіта: Вищу освіту здобула у МГИК, заочно навчалася на факультеті вокальної майстерності.
100%
1
0%
0

Фільмографія Надії Дорофеєвої

Гуллівер повертається (2020) ... актриса
Я, Ти, Він, Вона (2018) ... актриса
Викрадена принцеса: Руслан і Людмила (2018) ... Мила
Танці з зірками (2017) ... учасниця (4 сезон)
Час і Скло: Ім'я 505 (2015) ... Vremya i Steklo
Ліга сміху (2015) ... тренерка

Біографія Надії Дорофеєвої

Народилася 21 квітня 1990 року в Сімферополі. В юнацькі роки була лауреатом міжнародних вокальних та танцювальних конкурсів на Україні, Болгарії та Угорщини; фіналістка телепроекту «Шанс».

Відео з участю Надії Дорофеєвої

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Надії Дорофеєвої. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Надії Дорофеєвої

Написати коментар...
Написати коментар...