Новини, в яких згадується Надія Дорофеєва

30 березня 2020,  20:55 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Одна з найбільш милих пар українського шоу-бізнесу Надя Дорофєєва та Володимир Дантес знялася у ніжній фотосесії для журналу Elle, яка напевно зігріє ваше серце у часи карантину.

Читати далі...
11 грудня 2018,  01:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володимир Зеленський і Анастасія Коротка влаштовують сімейний скандал в новому 30-секундному ТБ-ролику української комедії «Я, Ти, Він, Вона».

У фільмі «Я, Ти, Він, Вона» від студії Квартал 95 Зеленський і Коротка грають подружжя Максима і Яну Ткаченко, які одружені вже 10 років. Для них шлюб перетворився на рутину, і вони вирішують розлучитися. Але де там. Замість розлучення вони отримують в суді список того, що їм потрібно зробити, щоб дати шлюбу другий шанс. І, можливо, в кінці цієї непростої пригоди, вони передумають розлучатися.

Прем'єра кінокомедії, де компанію Зеленському та Короткій складуть Євген Кошовий і Надя Дорофєєва, відбудеться 27 грудня.

4 грудня 2018,  03:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сім'я Ткаченків переживає розлучення з пригодами в першому ТБ-ролику української комедійної стрічки «Я, Ти, Він, Вона», виробництвом якої займається відома студія Квартал 95.

Після 10 років шлюбу Максим і Яна Ткаченки (Володимир Зеленський і Анастасія Коротка) вирішили, що їм більше не по дорозі, і вирушили подавати документи на розлучення. Але замість розлучення вони отримують випробувальний термін, який дає їм другий шанс стати щасливою сім'єю. Тільки для цього їм доведеться подолати різні перешкоди в особі нового хлопця Яни (Євген Кошовий) і нової дівчини Максима (Надя Дорофєєва).

Українська прем'єра комедії «Я, Ти, Він, Вона» відбудеться 27 грудня.

4 вересня 2018,  14:29 | Оновлення

Пропонуємо подивитися другий український тизер-трейлер фільму «Я, Ти, Він, Вона».

У центрі сюжету – подружжя Максим та Яна, які переживають кризу у відносинах і мають намір розлучитися. Протягом випробувального терміну, наданого суддею, з парою починають відбуватися божевільні несподіванки, які змінять їхнє життя назавжди.

Головні ролі у фільмі «Я, Ти, Він, Вона» зіграють зірки «Кварталу» Володимир Зеленський, Євген Кошовий, популярна співачка та дебютантка в повнометражному кіно Надя Дорофєєва та телеведуча Анастасія Коротка. Також компанію їм складуть Сергій Бабкін, Ольга Сумська та Стас Боклан.

Любовний багатокутник від студії «Квартал 95» стартує у кінотеатрах 27 грудня.

9 серпня 2018,  16:49 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Ведуча передач «Орел і решка» і «Хто зверху?» Леся Нікітюк демонструє свої коронні танцювальні рухи в новому тизері 5 сезону популярного українського шоу «Танці з зірками».

Читати далі...
7 червня 2018,  13:09 | Оновлення

Представляємо український тизер-трейлер фільму «Я Ти Він Вона».

Минулої п’ятниці студія «Квартал 95» відзняла тизер свого нового проекту – романтичної комедії «Я, Ти, Він, Вона». Головні ролі у фільмі виконають зірки «Кварталу» Володимир Зеленський, Євген Кошовий, популярна співачка і дебютантка у повнометражному кіно Надя Дорофєєва та литовська акторка Агне Грудіте, відома українським глядачам за роллю у серіалі «Нюхач». 

Максим і Яна прожили у шлюбі 10 років. Стосунки перетворилися на союз, любов — на повагу, а пристрасть — на обов'язок. І коли на горизонті з’являються спокусливі перспективи… пара вирішує розлучитися.  Чи змінить ситуацію випробувальний місяць, наданий суддею? А якщо вони втілять свої найекстремальніші мрії і найсміливіші фантазії?

Дивіться в кінотеатрах України з 27 грудня.

9 березня 2018,  23:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 4 сезоні «Ліги сміху» команда «Відпочиваємо разом» буде виступати під керівництвом нового тренера Наді Дорофєєвою.

Читати далі...
9 березня 2018,  22:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У кіно перед фантастичним фентезі «Складки часу» кінокомпанія Disney демонструє трейлери до трьох своїх дуже очікуваних фільмів і мультфільмів, які можна буде побачити в 2018 році.

Читати далі...
8 березня 2018,  20:45 | Новини фільмів

7 березня в Україні стартував прокат анімаційного фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила». На честь довгоочікуваної прем'єри у київському кінотеатрі «Планета Кіно» пройшов спеціальний показ для команди мультфільму, його друзів та партнерів.  

Перед показом відбулася закрита вечірка, яка зібрала представників кіноіндустрії, медіа та шоу-бізнесу, багато з яких взяли участь у роботі над мультфільмом: солісти гурту «Время и Стекло» Надя Дорофєєва та Олексій Завгородній (Позитив), телеведучі Маша Єфросиніна, Сергій Притула та Юрій Горбунов, Заслужений майстер спорту України Василь Вірастюк, лідер групи "ТНМК" Олег "Фагот" Михайлюта, співачка Джамала, актори Роман Луцький і Олег Волощенко, блогер Пупсі Кіра, співорганізатор сімейного фестивалю «Мамаслет» Аревік Арзуманова, музикант Мілош Єліч, а також телеведучі Дмитро Комаров і Катерина Осадча, співзасновниця beauty bar G.Bar Сабіна Мусіна, режисер Тоня Ноябрьова, дизайнер Лілія Пустовіт, продюсер Ігор Тарнапольський, співачка Наталія Гордієнко, засновники продюсерського центру MOZGI Entertainment Потап та Ірина Горова. Ведучим вечірки став Андрій Шабанов.

Читати далі...
22 лютого 2018,  13:10 | Новини фільмів

Проблеми столичних принцес і танцюючий Хом'як Вінницький, який танцює під хіт MONATIK`a: другий трейлер анімаційного повнометражного фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» показав, що ще цікавого готують для своїх майбутніх глядачів творці стрічки.

Цього разу розповідь в трейлері піде від імені Міли (нагадаймо, що у першому трейлері своє бачення історії представив Руслан), яка змальовує тужливі будні принцеси і ділиться своїми мріями про пригоди. Міла ще не знає, що її заповітним бажанням призначено збутися, але зовсім не так, як їй того хотілося.

Читати далі...
14 лютого 2018,  17:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Група «Врємя і Стєкло» представила кліп на пісню «До Зірок», яка стане головною темою українського мультфільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила».

Читати далі...