Новини, в яких згадується Ноель Рені Берсі

24 травня 2019,  20:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик фінальної серії 2 сезону супергеройського серіалу «Плащ і Кинджал», чиї події розвиваються в Кіновсесвіті Marvel.

В наповненому екшені фіналі сезону Тайрон (Обрі Джозеф) і Тенді (Олівія Голт) відправляються у вимір Даркфорс, щоб зупинити злі сили, що загрожують Новому Орлеану. Щоб нарешті покласти цьому край, герої повинні зіткнутися віч-на-віч зі своїми особистими проблемами, які їх стримують. Тим часом Хаос (Емма Лахана) та Евіта (Ноель Рені Берсі) роблять все, що в їхніх силах, щоб стримати небезпеку в нашому вимірі.

Серія «Level Up» («На рівень вище»), яку зняв Філіп Джон, вийде на екрани 31 травня за українським часом.

11 травня 2019,  00:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тенді і Тайрон відправляються битися за своє життя у світ 8-бітної відеоігри в промо-ролику 8 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Плащ і Кинджал».

Щоб витягнути Тайрона (Обрі Джозеф) з небезпечної ситуації, Тенді (Олівія Голт) об'єднується з Евітою (Ноель Рені Берсі) і разом з Бріджит (Емма Лахана) вирушає в його свідомість, де останню вже чекає Хаос. Тим часом Адіна (Глорія Рубен) звертається по допомогу до несподіваної людини.

Серію «Two Player» («Гра на двох») зняла режисер Джессіка БорсицькіЛюцифер», «Обитель брехні»), і її прем'єра відбудеться 17 травня за українським часом.

3 квітня 2019,  02:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Під час перерви між сезонами Тенді і Тайрон активно тренувалися, що вони дружно і демонструють у новому промо-ролику 2 сезону супергеройського серіалу «Плащ і Кинджал».

В майбутніх серіях Тенді (Олівія Голт) і Тайрон (Обрі Джозеф) будуть захищати Новий Орлеан від нового зла, і щоб справитися з ним, вони продовжують тренуватися і розвивати свої суперздібності. Нагадуємо, що Тенді, вона ж Кинджал, вміє створювати світлові кинджали і бачити надії людей, а Тайрон, він же Плащ, може одягати людей у темряву і телепортувати їх, а також бачить їхні кошмари. У кінці відео показує, що в найближчому майбутньому Тайрон нарешті розкаже своїй дівчині Евіті (Ноель Рені Берсі), якими суперздібностями він володіє.

Дивіться офіційний трейлер 2 сезону супергеройського серіалу «Плащ і Кинджал», дві перші серії якого вийдуть на екрани 5 квітня за українським часом.

3 серпня 2018,  15:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент фінальної 10 серії 1 сезону супергеройського серіалу «Плащ і Кинджал» пояснює, що таке Божественний дует.

Евіта (Ноель Рені Берсі) приходить до церкви і розповідає Тенді (Олівія Голт) й Тайрону (Обрі Джозеф), що вони є Божественним дуетом (The Divine Pairing), який завжди з'являється, коли місту загрожує катастрофа. Тільки вони можуть врятувати всіх, але в процесі один з них повинен загинути. Тайрон каже, що Евіті потрібно поїхати, оскільки вона важлива для нього, але дівчина відповідає, що вона знає, що це місто знаходиться в хороших руках, і вони цілуються.

Прем'єра фінальної серії «Colony Collapse» («Колапс колонії») відбулася на американському телебаченні вчора, 2 серпня, так що ви можете дізнатися, чим завершилася арка 1 сезону і хто з героїв вижив.

Канал Freeform продовжив «Плащ і Кинджал» на 2 сезон, Дати прем'єри у нього поки немає, але вона очікується в 2019 році.

25 липня 2018,  22:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Marvel представила на минулій конвенції San Diego Comic-Con розширений трейлер до фінальних серій 1 сезону свого супергеройського серіалу «Плащ і Кинджал».

Читати далі...
29 червня 2018,  17:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Не можна двічі зайти в одну річку», говориться в промо-ролику 6 серії марвеловского серіалу «Плащ і Кинджал».

У новій серії Тенді (Олівія Голт) і Тайрон (Обрі Джозеф) зустрічають когось, хто живе тим життям, яким могли б жити вони, якби пішли іншим шляхом і не отримали свої сили від вибуху бурової установки Roxxon. Тим часом детектив О'Райлі (Емма Лахана) наближається до детектива Коннорса (Дж.Д. Евермор), а Евіта (Ноель Рені Берсі) та її тітонька Кларисса (Анжела Девіс) говорять про майбутню небезпеку, яка торкнеться Тайрона.

Прем'єра серії «Funhouse Mirrors» («Криві дзеркала»), яку зняла Дженніфер ФангРівердейл», «Простір»), відбудеться 6 липня за українським часом.

9 червня 2018,  02:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за двухсерийною прем'єрою свого фантастичного серіалу «Плащ і Кинджал» канал Freeform представив інтригуючий промо-ролик його наступної серії.

Тенді (Олівія Голт) вирішує переховуватися, коли детектив О'Райлі (Емма Лахана) наближається до того, щоб її зловити. Тайрон (Обрі Джозеф) шукає відповіді за допомогою Евіти (Ноель Рені Берсі) та її тітки, яка є жрицею вуду. У промо-ролику Тенді і Тайрон зустрічають маленькі версії один одного з минулого, а після Тайрон знаходить в лісі загадкові двері, за якими горить світло.

Серія «Stained Glass» («Вітражне скло»), режисером якої є Пітер ГорДоктор Хто», «Шибайголова»), вийде на екрани 15 червня за українським часом.