Трейлер 9 та 10 серій «Плащ і Кинджал» з Comic-Con

25 липня 2018,  22:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Marvel представила на минулій конвенції San Diego Comic-Con розширений трейлер до фінальних серій 1 сезону свого супергеройського серіалу «Плащ і Кинджал».

Трейлер обіцяє у фіналі багато драми, екшену і наближення Тайрона (Обрі Джозеф) і Тенді (Олівія Голт) до тих Плаща і Кинджала, яких глядачі знають з коміксів.

У своєму бажанні дізнатися, що сталося на установці в день вибуху, вони підібралися дуже близько до корпорації Roxxon і керівника затоки Пітера Скарборо (Вейн Пер), який говорить Тенді в даному відео, що на дні затоки знаходиться джерело сили, і воно необхідне Roxxon, щоб змагатися зі Старками («Залізна людина») і Рендами («Залізний кулак»), що офіційно робить «Плащ і Кинджал» частиною MCU та марвелівських серіалів від Netflix.

Тим часом Тайрон підходить до самого краю, але Тенді має твердий намір не дозволити йому загинути.

У завершальних 1 сезон серіях також повернуться Глорія Рубен, Майлз Массенден, Андреа Рот, Дж.Д. Евермор, Емма Лахана, Ноель Рені Берсі, Еллі Макі і Хайме Севальос.

Прем'єра 9 серії «Back Breaker» («Спинолом») відбудеться за українським часом 27 липня, а фінальна 10 серія «Colony Collapse» («Колапс колонії») вийде на екрани через тиждень, 3 серпня.

Дивіться також тизер-трейлер 2 сезону «Залізний кулак», який був представлений минулого тижня.

2318 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: