Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Джеффрі НачманоффJeffrey Nachmanoff

Джеффрі Начманофф / Jeffrey Nachmanoff
Народився 30 листопада -1
50%
0
50%
0

Фільмографія

Країна Лавкрафта (2020) ... режисер
Переродження (2019) ... режисер
Репродукція (2018) ... режисер
Відважні (2017) ... режисер
Відданість (2015) ... режисер
Легенди (2014) ... продюсер (продюсер-консультант), сценарист
Поліція Чикаго (2014) ... продюсер (продюсер-консультант), сценарист
Заручники (2013) ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...