Пол ШредерPaul Schrader

Пол Шредер / Paul Schrader
Народився 22 липня 1946
Зріст: 173 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Холодний розрахунок (2021) ... режисер, сценарист
Пітьма (2017) ... режисер, сценарист
Перша реформаторська церква (2017) ... режисер, сценарист
Людина людині вовк (2016) ... Grecco The Greek, режисер
Єзуїт (2015) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...