Ітан ХоукEthan Hawke

Ітан Хоук / Ethan Hawke
Повне ім'я: Ethan Green Hawke
Народився 6 листопада 1970; Остін, Техас, США
Зріст: 180 см
67%
2
33%
1

Фільмографія Ітана Хоука

Варяг (2022) ... King Aurvandil War-Raven
Місячний лицар (2022) ... Arthur Harrow
Ножи наголо 2 (2022) ... актор
Чорний телефон (2021) ... The Grabber
The Guilty (2021) ... актор
Пташка доброго господа (2020) ... John Brown, продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Тесла (2020) ... Nikola Tesla
Місто головорізів (2020) ... Jackson Symms

Біографія Ітана Хоука

Етан Грін Хоук (народився 6 листопада 1970 року), американський актор, письменник і режисер. Був номінован на премію Американської кіноакадемії.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Ітана Хоука. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Ітана Хоука

Написати коментар...
Написати коментар...