Новини серіалів, в яких згадується Імелда Стонтон

7 грудня 2023,  22:33 | Новини серіалів

Закінчується ціла епоха! Стримінгова платформа Netflix представила трейлер заключних серій фінального сезону історично-біографічної драми «Корона», де на перший план виходить спадкоємець британського престолу принц Вільям.

Читати далі...
21 жовтня 2022,  02:05 | Новини серіалів

Майбутній сезон історичної драми від Netflix «Корона» буде ще більш скандальним за попередній, як обіцяє його напружений трейлер, де знову в центрі уваги опиняється нещасливий шлюб принца Чарльза та принцеси Діани.

Читати далі...
17 жовтня 2022,  20:51 | Новини серіалів

Сьогодні платформа Netflix вирішила порадувати усіх шанувальників хітового історичного серіалу «Корона», опублікувавши в соцмережах два постери 5 сезону, який покаже скандальне розлучення принца Чарльза та принцеси Діани.

Читати далі...
15 жовтня 2019,  14:58 | Новини серіалів

Зірка «Шерлока» Мартін Фріман повертається до світу заплутаних злочинів у багатосерійному драматичному детективі «Зізнання» («A Confession»), трейлер якого нагадує інший популярний серіал від каналу ITV «Бродчьорч».

Новий серіал від номінованого на премію «Оскар» сценариста Джеффа Поупа розповість про старшого детектива Стіва Фулчера (Фріман), який має намір зловити вбивцю зниклої жінки, навіть якщо це може коштувати йому кар'єри і репутації.

Компанію Фріману в «Зізнанні» складають Імелда СтонтонГаррі Поттер і Орден Фенікса») та Шіван ФіннеранАбатство Даунтон»). Прем'єра серіалу на британському телебаченні відбулася 2 вересня.