Новини фільмів, в яких згадується Імелда Стонтон

28 жовтня 2020,  18:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лумос максима! Якщо ви давно шкодуєте про те, що не бачили фільми про Гаррі Поттера на великому екрані, то вже скоро ви, ваші друзі та рідні зможете влаштувати собі незабутній похід в кіно, причому не один, а цілих вісім, оскільки Потеріана повертається в українські кінотеатри вже наступного тижня.

Читати далі...
10 вересня 2019,  00:46 | Новини фільмів

Пам'ятаєте ту сцену з фільму «Гаррі Поттер і Орден Фенікса», де професор Макґонеґел виступала проти тиранії Амбридж? Актриси Меггі Сміт та Імелда Стонтон, що їх втілювали, возз'єдналися в новому фрагменті фільму «Абатство Даунтон».

Сміт багато років грала в серіалі «Абатство Даунтон» леді Вайолет Кроулі, графиню-вдову Грентем, і нікому не дозволяла залишати за собою останнє слово. Але під час зустрічі зі своєю кузиною леді Мод Бегшоу, яку втілить Стонтон і яка прибуде у фільмі в Даунтон разом з королем та королевою Великої Британії, вона стикається з величезною відсіччю, коли заявляє Мод, що вони повинні будуть поговорити. Оскільки Мод тепер живе так, як їй хочеться, і не бажає нікого слухати й нікому підкорятися.

Дивіться також український трейлер фільму «Абатство Даунтон», який прибуде в кінотеатри 31 жовтня.

30 травня 2018,  11:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Анджеліна Джолі фотобомбить Елль Фаннінг на перших закулісних фотографіях діснеївського фентезі «Чаклунка 2», чиї зйомки нарешті стартували.

Читати далі...
3 січня 2018,  20:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий фрагмент сімейної комедії «Пригоди Паддінгтона 2», де Паддінгтон (Бен Вішоу) знайомить сімейство Браунів зі своїми новими друзями.

У другій частині своїх пригод безжурний любитель мармеладу вирішує подарувати своїй тітці Люсі (Імелда Стонтон) на її 100-річчя антикварну книжку-розкладачку, як раптом хтось викрадає її з магазину, і в пограбуванні звинувачують Паддінгтона. Ведмедик опиняється у в'язниці, де швидко заводить дружбу зі зломщиком сейфів Кастетом МакГінті (Брендан Глісон) та іншими ув'язненими, що не дуже радує містера Брауна (Г'ю Бонневілль).

Фільм «Пригоди Паддінгтона 2» потрапив в наш гід по святковим прем'єрам місяця. У кіно з 18 січня.

28 грудня 2017,  16:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив новий трейлер сімейної картини «Пригоди Паддінгтона 2», який показує зворушливого Паддінгтона в дитинстві.

Паддінгтон (Бен Вішоу) знайшов свою нову сім'ю в особі Браунів, але сумує за тіткою Люсі (Імелда Стонтон), яка залишилася в далекому Перу. На її 100-й день народження ведмедик хоче подарувати тітці антикварну книжку-розкладачку з видами Лондона, але вночі підступний лиходій Г'ю Гранта викрадає книжку з лавки містера Грубера (Джим Бродбент), і Паддінгтон відправляється ловити злочинця.

Дивимося, як Г'ю Грант знайомиться з Паддінгтоном у фрагменті «Пригоди Паддінгтона 2». У кіно з 18 січня.

16 липня 2016,  16:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня, 7 липня, виповнилося рівно 5 років з того моменту, як в Лондоні була представлена фінальна частина саги про хлопчика, який вижив, «Гаррі Поттер і Дари смерті: Частина 2». Тому пропонуємо вам згадати, як це було.

Читати далі...