Девід ХейтерDavid Hayter

Девід Хейтер / David Hayter
Народився 6 лютого 1969
Зріст: 185 см
100%
1
0%
0

Фільмографія

Монахиня-воїн (2020) ... продюсер (сопродюсер), сценарист
Boundary Break (2016) ... Snake
Traces (2016) ... Dave
Різдвяні страшилки (2015) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Супергьорл (2015) ... King Shark
Infolist Pre Comic-Con Bash (2015) ... актор
Флеш (2014) ... King Shark
Devils Mile (2014) ... Toby McTeague
Вовки (2013) ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...