Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Фільмографія Девід Хейтер

Фільмографія: Актор, Сценарист, Продюсер, Режисер
Hollywood 1982: un été magique au cinéma (2019)
грає себе
Boundary Break (2016)
Snake
Traces (2016)
Dave
Супергьорл (2015)
Supergirl
King Shark, немає в титрах
Infolist Pre Comic-Con Bash (2015)
Флеш (2014)
The Flash
King Shark
Devils Mile (2014)
Devil's Mile
Toby McTeague
Advice for New Screenwriters (2010)
грає себе
More Tales from the Script (2010)
грає себе
Tales from the Script (2009)
грає себе
Metal Gear Solid: Digital Graphic Novel (2008)
   Solid Snake
Metal Gear Solid 2: Digital Graphic Novel (2008)
   Solid Snake
7 — а церемонія вручення премії Spaceys Awards (2007)
07 Spaceys
грає себе
Manga Entertainment: The Art of Anime (2005)
Arsene Lupin III (archive sound)
2—я церемонія вручення премії Spaceys Awards (2004)
2nd Annual Spaceys
грає себе
The Second Uncanny Issue of X-Men! Making «X2» (2003)
грає себе
1-я церемонія вручення премії Spaceys Awards (2003)
1st Annual Spaceys
грає себе
X-Men Production Scrapbook (2003)
грає себе
Люди Ікс (2000)
X-Men
Museum Cop
Жар (1998)
Burn
Tom Rice
Драйв (1997)
Drive
Cop #1
Fushigi Yûgi: The Mysterious Play - Reflections OAV 3 (1997)
   Taka Sukunami / Tamahome / Yoshui
Fushigi Yûgi: The Mysterious Play - Reflections OAV 2 (1997)
   Taka / Tamahome
BBC: Перша світова війна 1914 — 1918 (1996)
The Great War and the Shaping of the 20th Century
Fushigi Yûgi: Memories First OAV (1996)
   Taka
Вуличний боєць: Перемога (1995)
Street Fighter II: V
дополнительные голоса
Rakusho! Hyper Doll (1995)
   Reporter (1996) ...У титрах Sean Barker
Людина-павук (1994)
Spider-Man
   Captain America
Long Shadows (1994)
Ed's secretary
Гайвер 2: Темний герой (1994)
Guyver: Dark Hero
Sean Barker
Black Jack (1993)
Leslie Harris
Звіт про буйства духів (1993)
Yû Yû Hakusho: The Golden Seal
   Kurama (Media Blasters dub) ...У титрах Sean Barker
Молдайвер (1993)
Morudaibâ
   Hiroshi ...У титрах Dave Hayter
Гігантський робот (1991)
Jaianto Robo: The Animation - Chikyuu ga Seishi Suru Hi
   Shoji Gen, , английская версия ...У титрах Sean Barker
Татка — майор (1989)
Major Dad
Misha Sarotsky
Їх було одинадцять (1986)
Jûichi-nin iru!
   Fourth (1996) ...У титрах Sean Barker
Люпен 3: Замок Каліостро (1979)
Rupan sansei: Kariosutoro no shiro
   Arsene Lupin III (Manga Video dub) ...У титрах Sean Barker