Новини фільмів, в яких згадується Ендрю Гарфілд

16 квітня 2022,  20:54 | Новини фільмів

Супергеройський блокбастер «Людина-павук: Додому шляху нема» здійснив мрію всіх шанувальників Людини-павука об'єднав на екрані трьох Павуків у втіленні Тома Голланда, Тобі Магуайра та Ендрю Гарфілда. І, звісно, ​​вони не змогли встояти перед тим, щоб відтворити знаменитий мем.

Читати далі...
18 січня 2021,  16:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зйомки поки безіменного супергеройського блокбастера «Людина-павук 3» перекочували з закритою кіностудії на вулиці міста Атланта, завдяки чому папараці вже встигли зловити в об'єктив своїх камер актора Тома Голланда в його суперкостюмі.

Читати далі...
24 грудня 2020,  18:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Останнім часом Інтернетом літають чутки про те, що в майбутньому супергеройському сольнику Людини-павука у втіленні Тома Голланда з'являться Тобі Магуайр і Ендрю Гарфілд. І оскільки мріяти нам ніхто не заборонить, новий неймовірний фан-арт показує цю трійцю супергероїв разом.

Читати далі...
26 березня 2018,  00:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося свіжий трейлер антигеройского екшену «Дедпул 2» з Райаном Рейнольдсом у головній ролі, а також нові українські трейлери мультфільму «Монстри на канікулах 3», комедії «Ти квач!» і продовження популярної франшизи «Таксі 5».

Читати далі...
24 березня 2018,  20:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Ендрю Гарфілд шукає загадкову дівчину в першому трейлері кримінального трилера «Під Сілвер-Лейк».

Фільм розповість історію хлопця на ім'я Сем (Гарфілд), який одержимий своєю новою таємничою сусідкою Сарою (Райлі Кіо). Вона зачарувала його з першого погляду, але коли вони познайомилися ближче, дівчина несподівано з'їхала зі своєї квартири посеред ночі. Сем починає розслідування обставин її зникнення, слідуючи за знаками, які вона нібито залишила спеціально для нього. Також в цій історії з'являться Тофер ГрейсЛюдина-павук 3»), Каллі ЕрнандесЛа-Ла Ленд») та Рікі ЛіндхоумОстанній будинок зліва»).

У світовий прокат картина «Під Сілвер-Лейк», яку зняв Девід Роберт МітчеллВоно»), вийде влітку.

29 грудня 2017,  18:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З 2002 року у нас було 6 фільмів, 2 перезапуски і 3 Людини-павука...

Дивимося веселий чесний трейлер супергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому» від Screen Junkies, де разом з новачком франшизи Томом Холландом згадуються минулі Людини-павуки Тобі Магуайр і Ендрю Гарфілд. Незважаючи на те, що чесні трейлери часто висміюють фільми і їх недоліки, його творці все-таки відзначають, що у Sony і Marvel вийшов «відмінний перезапуск». Хоча Пітер Паркер тут знатно наламав дров, чим би точно потішив редактора Дж.Дж. Джеймсона (Дж.К. Сіммонс).

Картина Джона Воттса стала найприбутковішим супергеройським фільмом 2017 року.

10 квітня 2017,  16:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда «Человека-паука: Возвращение домой» Том Холланд признался, что вдохновлялся игрой своих супергеройских предшественников Тоби Магуайра и Эндрю Гарфилда.

Читати далі...
10 лютого 2015,  12:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наконец-то, свершилось то, чего уже давно ждали поклонники марвеловских кинокартин! К хорошо известной команде супергероев, которые называют себя Мстителями, теперь присоединился Человек-паук, но его будет играть не Эндрю Гарфилд.

В комиксах Человек-паук является частью Мстителей, поэтому это был лишь вопрос времени, когда же кинокомпании Sony Pictures и Marvel найдут общий язык. К счастью, им это удалось, и теперь марвеловский продюсер Кевин Файги и бывший президент Sony Pictures Эми Паскаль будут сотрудничать во время создания новой франшизы о Человеке-пауке.

Президент Sony Pictures Даг Белград о сотрудничестве студий над историей Человека-паука:

Sony Pictures и Marvel Studios разделяют любовь к персонажам мира Человека-паука и имеют долгую, успешную историю работы вместе. Этот новый уровень сотрудничества является идеальным способом провести историю Питера Паркера в будущее.

Только после двух фильмов «Нового Человека-паука» Эндрю Гарфилд не вернется к роли этого супергероя. До него эту роль исполнял на протяжении трех фильмов Тоби Магуайр. Теперь история с Человеком-пауком начинает напоминать ситуацию с Халком, которого до Мстителей играло два актера, пока наконец в 2012 киностудия не нашла Марка Руффало и успокоились.

Согласно сделке киностудий Человек-паук сперва появится в каком-то из фильмов Кинематографической Вселенной Marvel, которых в ближайшее будущее ожидается достаточно. А потом у него будет свой сольный фильм, который запустит новую франшизу. Sony Pictures оставила за собой право на финансирование, дистрибуцию, финальный контроль креативного процесса и владение будущими фильмами о Человеке-пауке. 

Премьера нового фильма о Человеке-пауке уже назначена на 28 июля 2017. А до этого будем внимательно смотреть другие фильмы с Мстителями, ища глазами пролетающего на горизонте Питера Паркера в сине-красном костюме.