Епічний фан-арт фільму «Людина-павук 3» об'єднує трьох Людин-павуків

24 грудня 2020,  18:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Останнім часом Інтернетом літають чутки про те, що в майбутньому супергеройському сольнику Людини-павука у втіленні Тома Голланда з'являться Тобі Магуайр і Ендрю Гарфілд. І оскільки мріяти нам ніхто не заборонить, новий неймовірний фан-арт показує цю трійцю супергероїв разом.

Сюжет блокбастера «Людина-павук 3» тримається в найсуворішій таємниці, але ми знаємо, що в ньому Пітер Паркер (Голланд) зіткнеться з суперлиходієм Електро (Джеймі Фокс) з фільму «Нова Людина-павук: Висока напруга» та суперлиходієм Доктором Восьминогом (Альфред Моліна) з екшену «Людина-павук 2».

Оскільки в тих фільмах ролі Людини-павука виконували Гарфілд і Магуайр, то існує ймовірність того, що на екрані з'являться і вони. Адже наявність мультивсесвіту дозволяє познайомити героїв з різних екранізацій коміксів Marvel.

Тому атмосферний фан-арт від діджитал-художника з ніком spdrmnkyxxiii, який ви можете розглянути в деталях нижче, об'єднує всіх трьох Людин-павуків в один епічний кросовер.

Герой Голланда тут виглядає звично, а ось зовнішній вигляд Гарфілда і Магуайра був змінений, адже після їхнього відходу з поста Людини-павука минуло чимало часу. Особливо художник постарався зробити старшим Магуайр, домалювавши йому бороду з сивиною. Вийшов дуже брутальний образ для Пітера Паркера, який побачив чимало битв в своєму житті.

Тоді як Гарфілд схожий тут на Людину-павука, якого ось-ось захопить Веном.

Як вам такий кросовер? Діліться враженнями в коментарях.

Зйомки третього сольника Людини-павука зі всесвіту MCU стартували в жовтні, а його прем'єра на великих екранах очікується 16 грудня 2021 року.

3534 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: