Новини, в яких згадується Девід Джонс

11 жовтня 2019,  19:46 | Новини серіалів

Брати Вінчестери потрапляють в пекельне містечко, населене схожими на зомбі людьми, в промо-ролику 2 серії 15 сезону серіалу «Надприродне».

У наступній серії Сем (Джаред Падалекі), Дін (Дженсен Еклс) і Кастіель (Міша Коллінз) дзвонять Ровені (Рут Коннелл), щоб вона допомогла їм стримувати злих духів, а тим часом вони отримують несподівану допомогу від Кетча (Девід Джонс).

Прем'єра серії «Raising Hell» («Влаштувати пекло»), яку зняв виконавчий продюсер серіалу Роберт Сінгер, відбудеться 18 жовтня за українським часом.

6 квітня 2018,  17:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився цікавим промо-роликом 18 серії 13 сезону фентезійного серіалу «Надприродне».

Люцифер (Марк Пеллегріно) править небесами, але все відбувається не так, як планувалося, що дратує його першу леді Джо (Денніл Еклс). Сем (Джаред Падалекі) і Кастіель (Міша Коллінз) шоковані поверненням Гавриїла (Річард Спейт мол.). Тим часом Дін (Дженсен Еклс) не без допомоги Кетча (Девід Хейдн-Джонс) опиняється на крок ближче до того, щоб знайти Мері (Саманта Сміт) і Джека (Александр Келверт).

Серія «Поверни їх живими» («Bring 'em Back Alive»), яку зняв Амін Кадералі, вийде на екрани 13 квітня за українським часом.

30 березня 2018,  20:22 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Асмодей збирається зупинити Вінчестерів в 17 серії 13 сезону фентезійного горору «Надприродне».

Сем (Джаред Падалекі) і Дін (Дженсен Еклс) продовжують збирати необхідні частини для відкриття розлому в інший світ, щоб врятувати свою сім'ю. Їх останній квест приводить братів в бункер Ордена Просвітництва (Men of Letters) 1920-х років і до голодного бога з іншого виміру. Тим часом Артур Кетч (Девід Хейдн-Джонс) робить шокуюче відкриття про Гавриїла (Річард Спейт мол.) після серйозної зустрічі з Асмодеєм (Джефф Паріс).

Серія «The Thing» («Щось») вийде на екрани 6 квітня за українським часом.