Новини фільмів, в яких згадується Софія Буш

28 березня 2020,  01:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов трейлер нового гостросюжетного бойовика Метта Ескандарі «Пережити ніч», головну роль в якому виконує зірка франшизи «Міцний горішок» Брюс Вілліс.

Читати далі...
17 червня 2018,  23:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому фрагменті піксарівського мультфільму «Суперсімейка 2» Еластика знайомиться зі своєю найбільшою шанувальницею.

У «Суперсімейці 2» Еластика (Холлі Хантер) стає адвокатом для всіх супергероїв, щоб їм більше не потрібно було ховатися і бути вигнанцями в суспільстві. Вона приходить на вечірку для супергероїв, і знайомиться там з енергійною дівчиною Войд (Софія Буш), яка вміє створювати портали для переміщення предметів в просторі. Войд дуже нервує під час зустрічі зі своїм кумиром, але після незграбної балаканини вона все-таки знаходить слова, щоб сказати Еластиці, як сильно та її надихає.

Читайте нашу рецензію на мультфільм «Суперсімейка 2», який ви вже можете побачити на великому екрані в кінотеатрах України.

Купуйте квитки на «Суперсімейку 2» на нашому сайті.

31 травня 2018,  15:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дуже непросто впоратися з немовлям з супергеройськими здібностями, показує другий український ТБ-ролик піксарівської анімації «Суперсімейка 2».

Коли Хелен (Холлі Хантер) відправляється в свою сольну місію, Боб (Крейг Т. Нельсон) залишається вдома, щоб доглядати за дітьми. Домашні обов'язки його жахливо вимотують, зате батько-супергерой знаходить відмінний спосіб зробити так, щоб Джек-Джек знову став видимим, — покликати його печивом. І поки Боб видихає з полегшенням, друг сім'ї Луціус (Семюел Л. Джексон) виявляється шокований ситуацією й робить висновок, що «це ненормально».

Дивіться також новий промо-ролик «Суперсімейки 2», в якому Софія Буш представляє нових супергероїв. У кіно з 14 червня.

29 травня 2018,  15:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалів «Школа виживання» та «Поліція Чикаго» Софія Буш є голосом нової супергероїні Войд в мультфільмі від Pixar і Disney «Суперсімейка 2».

У другому розділі пригод сімейки супергероїв Паррів буде представлена ​​ціла команда нових людей з різноманітними здібностями. Супергероїня Буш вміє створювати портали, а також компанію їй складуть Незнищенний Брік, Високолітаючий Верескун та Суперстарий Рефлюкс, і актриса відзначає, що «це тільки початок», оскільки вони збираються «повернути супергероїв в моду».

Дивіться також промо-ролик «Суперсімейки 2», який присвячений головній героїні мультфільму Хелен Парр (Холлі Хантер) та усім супермамам. У кіно з 14 червня.

14 травня 2018,  20:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий трейлер очікуваного мультфільму «Суперсімейка 2» показує трійцю нових супергероїв, які знаходяться під впливом гіпнотичного суперлиходія.

Читати далі...
19 квітня 2018,  20:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Брюс Вілліс втілює відчайдушного детектива поліції Джеймса Ейвері, який заради порятунку невинних життів готовий ризикнути кар'єрою, в бойовику «Акти насильства».

Коли його наречену викрадають торговці людьми, Роман (Ештон Холмс) та його брати-військові Деклан (Коул Хаузер) і Брендон (Шон Ешмор) відправляються рятувати її власними силами, поки ще не пізно. У цьому відео вони приходять до бувалого копа Ейвері (Вілліс) і обмінюються з ним інформацією, а він дає їм 24 години на самовільну операцію зі звільнення дівчини, оскільки він сам не може втручатися через ФБР. Напарницю головного героя тут грає зірка «Поліції Чикаго» Софія Буш.

Також дивіться повноцінний трейлер фільму «Акти насильства». Прем'єра картини Бретта Доноху відбулася в січні, але до українських кінотеатрів вона так і не дісталася.

Проте Вілліса зараз можна побачити на великому екрані в бойовику «Жага смерті», який вийшов в український прокат 5 квітня.

20 лютого 2018,  17:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Pixar продовжує радувати шанувальників мультфільму «Суперсімейка» тизерами сіквела, які присвячені Зимовій Олімпіаді 2018.

Читати далі...