Шон ЕшморShawn Ashmore

Шон Ешмор / Shawn Ashmore
Народився 7 жовтня 1979
Зріст: 180 см
100%
2
0%
0

Фільмографія

The Free Fall (2020) ... Nick
Aftermath (2020) ... Kevin
Новобранець (2018) ... Wesley Evers
Акти насильства (2018) ... Brandon
Сімейне положення (2016) ... Ben
Квантовий розлом (2016) ... Jack Joyce
Злом (2016) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Hollow in the Land (2016) ... актор
Devil's Gate (2016) ... Conrad «Colt» Salter
Люди Ікс: Дні минулого майбутнього (2014) ... Bobby / Iceman

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...