Новини серіалів, в яких згадується Джаз Сінклер

8 вересня 2023,  00:39 | Новини серіалів

Платформа Prime від Amazon вирішила підігріти нашу цікавість до серіалу «Покоління "Ві"», поділившись його кривавим та брутальним трейлером без цензури.

Читати далі...
26 серпня 2023,  01:25 | Новини серіалів

Поки вихід четвертого сезону хітового серіалу про супергероїв-психопатів «Хлопаки» затримується через страйк сценаристів, восени ми зможемо подивитися його спін-оф під назвою «Покоління "Ві"», що вийде на платформі Prime.

Читати далі...
8 грудня 2019,  01:04 | Новини серіалів

Ласкаво просимо до Пекла, повідомляє нам свіжий тизер 3 сезону фентезійного серіалу «Моторошні пригоди Сабріни» від Netflix.

Серіал є адаптацією похмурих коміксів про юну дівчину Сабріну Спеллман (Кірнан Шипка), яка наполовину є людиною, а наполовину відьмою. У 3 сезоні батько Сабріни Люцифер (Люк Кук), також відомий як Темний лорд, опинився у пастці в тілі її хлопця Ніка (Гевін Лезервуд). Нік застряг у Пеклі, і тепер Сабріні та її смертним друзям Гарві (Росс Лінч), Розалінд (Джаз Сінклер) і Тео (Локлен Вотсон) належить відправитися в небезпечну місію, щоб звільнити його від вічних мук.

Нові серії «Моторошних пригод Сабріни» вийдуть 24 січня.

19 липня 2018,  17:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix готує римейк молодіжного серіалу «Сабріна — маленька відьма», і він зовсім не буде таким милим, як оригінал, повідомляє перший тизер.

Читати далі...