Нік ДжонасNick Jonas

Нік Джонас / Nick Jonas
Народився 16 вересня 1992; Даллас, Техас, США
100%
2
0%
0

Фільмографія Ніка Джонаса

Тревожный звонок (2021) ... Sam
Nick Jonas: Spaceman (2021) ... Nick Jonas, композитор
Дорога хаосу (2021) ... Davy Prentiss Jr.
Jonas Brothers Feat. Karol G: X (2020) ... актор
The Best of the Kids' Choice Awards (2020) ... Performance
Jonas Brothers: What A Man Gotta Do (2020) ... Nick Jonas
Джуманджі: Наступний рівень (2019) ... Alex
Мідвей (2019) ... Bruno Gaido
El Hormiguero: Vacaciones en el Titanic (2019) ... Nick Jonas

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Ніка Джонаса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Ніка Джонаса

греталь челпан

31 жовтня 2015, 20:53

Как он вам нравится тем что он богат.Главное какой он в душе Он звезда .Я увлекаюсь музыкой но не звезда а многие хотят сходить со мной на свиданку.
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...