Яка зіркова пара стала прототипом Бена та Пріти у фільмі «Том і Джеррі»?

3 березня 2021,  17:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У центрі сюжету сімейної комедії «Том і Джеррі», яка увірвалася в кінотеатри минулого тижня, знаходиться весілля століття Бена та Пріти. І ці наречений та наречена були натхненні однією з найвідоміших пар Голлівуду Ніком Джонасом та Пріянкою Чопрою.

Події фільму «Том і Джеррі» розвиваються в найбільш шикарному готелі Нью-Йорка Royal Gate Hotel, де на вихідних відбудеться весілля століття, головними героями якої виступають Бен і Пріта, чиї оличчя прикрашають журнал People. Але, на жаль молодих, в цей же час в готелі поселяються Том і Джеррі й починають влаштовувати там свої розборки.

Ролі Бена і Пріти, які за всіма мірками є однією з найзаможніших та найвпливовіших пар у США, втілюють Колін Жост і Паллаві Шарда. Оскільки Пріта родом з Індії, вони влаштовують масштабну церемонію в індійському стилі та з індійськими традиціями, і ця церемонія нагадує своїм розмахом весілля Ніка і Пріянки, що відбулося у грудні 2018 року і так само в деталях висвітлювалася найвідомішими ЗМІ.

На щастя, Нік і Пріянка, які святкували своє весілля цілих 5 днів в західних традиціях та в індійських традиціях, вирішили не кликати на свято слонів, павичів і тигра, як це необачно зробив Бен в «Томі і Джеррі». Так що нескладно здогадатися, чим обернулося їхнє з Прітою весілля на великому екрані.

А поки пропонуємо вам згадати шикарне весілля Ніка та Пріянки, фотографії з яких ви можете розглянути нижче.

Квитки на фільм «Том і Джеррі» ви знайдете в нашій афіші.

Під час походу в кінотеатр не забувайте вдягати маску, користуватися антисептиком і дотримуватися соціальної дистанції.

2395 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: