Леонардо СбаральяLeonardo Sbaraglia

Леонардо Сбаралья / Leonardo Sbaraglia
Народився 30 червня 1970
Зріст: 180 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Residente: Hoy (2020) ... актор
Ofrenda a la tormenta (2020) ... Juez Markina
Legado en los huesos (2019) ... Juez Markina
Осина мережа (2019) ... Jose Basulto
Біль та слава (2019) ... Federico Delgado
El desentierro (2018) ... Pau
Звинувачена (2018) ... Luis
Фелікс (2018) ... Félix
Інший брат (2017) ... актор
Чорний сніг (2017) ... Marcos
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...