Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Чедвік БоузманChadwick Boseman

Чедвік Боузман / Chadwick Boseman
Народився 29 листопада 1976; Андерсон, Південна Кароліна, США
Пішов з життя 28 серпня 2020; Лос-Анджелес, Каліфорнія, США
Зріст: 183 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Чедвіка Боузмана

Що, якби...? (2021) ... Black Panther
Ма Рейні: Мати блюзу (2020) ... Levee
П'ятеро однієї крові (2020) ... Stormin' Norman
21 міст (2019) ... Andre Davis, продюсер
Месники: Завершення (2019) ... T'Challa / Black Panther
Месники: Війна нескінченності (2018) ... T'Challa / Black Panther
Чорна Пантера (2018) ... T'Challa / Black Panther
Маршалл (2017) ... Thurgood Marshall, продюсер (сопродюсер)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Чедвіка Боузмана. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Чедвіка Боузмана

Написати коментар...
Написати коментар...