Ольга Полякова

Ольга Полякова
Повне ім'я: Ольга Юрьевна Полякова
Народилася 17 січня 1984; Вінниця, СРСР (Україна)
Зріст: 180 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Ольги Полякової

Я, Ти, Він, Вона (2018) ... актриса
Свінгери 2 (2018) ... актриса
Свінгери (2018) ... актриса
Танці з зірками (2017) ... учасниця (4 сезон)
Ліга сміху (2015) ... тренер
Хто зверху? (2012) ... актриса
Жаркий лід (2008) ... актриса
Моя старша сестра (2008) ... актриса
Записки цнотливого бабія (2007) ... актриса
Блондинка й блондинка (2007) ... актриса російського дубляжу (Dawn St. Dom)
Відео з участю Ольги Полякової

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Ольги Полякової. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Ольги Полякової

Написати коментар...
Написати коментар...