Ольга Полякова

Ольга Полякова
Повне ім'я: Ольга Юрьевна Полякова
Народилася 17 січня 1984; Вінниця, СРСР (Україна)
Зріст: 180 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Ольги Полякової

Зірки за обміном (2021) ... актриса
Побачення у Вегасі (2020) ... актриса
Свінгери 2 (2019) ... актриса
Дивовижні люди (2019) ... актриса
Я, Ти, Він, Вона (2018) ... актриса
Свінгери (2018) ... актриса
Танці з зірками (2017) ... учасниця (4 сезон)
Ліга сміху (2015) ... тренерка
Хто зверху? (2012) ... актриса
Жаркий лід (2008) ... актриса
Відео з участю Ольги Полякової

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Ольги Полякової. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Ольги Полякової

Написати коментар...
Написати коментар...