Новини фільмів, в яких згадується Аарон Шнайдер

16 червня 2020,  17:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс AppleTV+ представив свій трейлер і постер військового екшену з Томом Генксом у головній ролі, який повинен був вийти в український прокат влітку під назвою «Грейхаунд: Битва за Атлантику», але не вийде через пандемію коронавірусу.

Читати далі...
16 березня 2020,  19:25 | Новини фільмів

Поки ми всі сподіваємося, що Том Генкс і його дружина Ріта Вілсон скоро переможуть коронавірус, саме час подивитися чудовий трейлер до наступного фільму видатного голлівудського актора «Грейхаунд: Битва за Атлантику».

У розпал Другої світової війни офіцера морського флоту Ернста Краузе (Генкс) призначають капітаном есмінця «Ґрейхаунд». Перше завдання нового командира провести 37 кораблів Північною Атлантикою, яка нашпигована підводними човнами нацистів, що починають атакувати. Щоб успішно завершити місію, зберегти судна і екіпаж цілими, капітан насамперед повинен виграти найбільшу битву з власними страхами.

Українська прем'єра фільму Аарона Шнайдера «Грейхаунд: Битва за Атлантику» відбудеться 11 червня, в один день з прем'єрою горора «Кендімен».

6 березня 2020,  00:16 | Новини фільмів

Декілька годин тому студія Sony Pictures поділилася першим трейлером свого історичного екшену «Грейхаунд», головного героя якого втілює лауреат премії «Оскар» Том Генкс. І, судячи з цього трейлеру, у нього з'явилися шанси на ще один «Оскар».

Події фільму режисера Аарона Шнайдера, натхненні реальною історією, розгортаються у 1942 році на півночі Атлантичного океану. Міжнародний конвой з 37 кораблів, які веде новий капітан есмінця «Грейхаунд» Ернест Краузе (Генкс) в своє перше військове завдання, стикається з голодною зграєю нацистських підводних човнів. І капітану, у якого немає бойового досвіду, потрібно вистояти в цьому протистоянні та вивести в безпечні води якомога більше кораблів.

У світовий прокат «Грейхаунд» вийде 12 червня. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися першими дату його української прем'єри.